Wpis z mikrobloga

@Birbirgo13: 1 będzie pijany. Będąc pijany zwiększa się tolerancja na wszexhotaczajaca głupotę. Stajemy się bardziej otwarci, przez co łatwiej o oprzygode. Jeśli op trochę rozkminil i nie jest weteranem a sądząc po alkoholu który kupił weteranem nie jest. To pewnie pierwsza małpka go na tyle zniechęci że po 12 walnie dopiero 2. Koło 14 zacznie 3, ale jej nie dokończy bo licealistki kończą szkole więc rozsądne było by udać się do
@MeNeFrego: My kiedyś z kumplami poszliśmy do Tesco w nocy bo się whisky skończyła. Chcieliśmy wziąć coś małego, ale ochroni aż mi wyskoczył z tekstem "bierz pan litra, promocja jest". No i co miałem zrobić jak nie wziąć xD
@MeNeFrego weź się zabierz za coś pożytecznego jakiś sport(cokolwiek, tenis, #!$%@? nawet szachy, Kursy nie wiem coś tam wymyślisz) ? Rzeźbienie sylwetki, od razu twoje samopoczucie pójdzie w górę i nie będziesz myślał o tej lafiryndzie. Przykro się na to patrzy, chlanie jest słabe.
@martwa_religia musiałem przeczytać dwa razy xd

Ale nadal picie w sytuacji w której jest OP jest w #!$%@? bez sensu i pokazuje jak bardzo słaby jest psychicznie. Bo mu #!$%@? dziura w głowie zamecila a jednak nie była tego warta
@Peperomia

weź się zabierz za coś pożytecznego jakiś sport(cokolwiek, tenis, #!$%@? nawet szachy, Kursy nie wiem coś tam wymyślisz) ? Rzeźbienie sylwetki, od razu twoje samopoczucie pójdzie w górę i nie będziesz myślał o tej lafiryndzie. Przykro się na to patrzy, chlanie jest słabe.

Stety niestety są tacy ludzie (jak np. ja) którzy próbowali wielu rzeczy, ja np. wszystko co wymieniłaś + bilard, tenis stołowy, rolki, rower, łażenie po górach, występowanie w
@to_jest_chyba_kurcze_zart no nie jesteś konsekwentny w tym co robiłeś żeby stać się najlepszym w danej dziedzinie . To ty podejmiesz decyzję o myśleniu o byłej, więc przykro mi to mówić Ale to ty sam sobie szkodzisz, twoja droga to wymówki. Porostu musisz przejść przez sferę zmuszania się do sfery kocham to co robię. Proste jak twój drut.
@Peperomia

no nie jesteś konsekwentny w tym co robiłeś żeby stać się najlepszym w danej dziedzinie .

Dlaczego miałbym coś robić aby być w tym najlepszym? Robię coś żeby mi sprawiało przyjemność, nigdy nie miałem ochoty być w czymś najlepszy.

To ty podejmiesz decyzję o myśleniu o byłej, więc przykro mi to mówić Ale to ty sam sobie szkodzisz, twoja droga to wymówki.

To chyba nie było do mnie ale innego mirka
@to_jest_chyba_kurcze_zart mówię że twoja wymówką są używki. Na spokojnie usiądź w fotelu i przemysl to co napisałam. Bo myślisz że napisałam do Ciebie formie oceny lub ataku, a tam jest ukryty przekaz być może porada to zależy od Ciebie jak na to spojrzysz.
@Peperomia

mówię że twoja wymówką są używki. Na spokojnie usiądź w fotelu i przemysl to co napisałam. Bo myślisz że napisałam do Ciebie formie oceny lub ataku, a tam jest ukryty przekaz być może porada to zależy od Ciebie jak na to spojrzysz.

Ale gdzie napisałem że ja biorę cały czas używki? xD

Właśnie je bardzo rzadko biorę bo są zbyt zajebiste w porównaniu do czegokolwiek a wiem jakie mogą szkody przynosić