Aktywne Wpisy
Sudice +23
Właśnie wróciłam z pracy z Niemiec po półtora miesiąca nieobecności i zauważyłam w koszu na śmieci kilka prezerwatyw, on twierdzi że zużył je do masturbacji żeby nie poplamić się ale nigdy wcześniej tak nie robił, serce mi wyskakuje z piersi chce mi się wyć
#zwiazki
#zwiazki
Bobito +88
#ukraina #wojna #rosja #japonia
Premier Japonii Fumio Kishida jest obecnie w drodze do stolicy Ukrainy, Kijowa, z niespodziewaną wizytą państwową z prezydentem Zełenskim; jest to pierwsza wizyta japońskiego przywódcy na Ukrainie od czasu rosyjskiej inwazji i najprawdopodobniej będzie obejmowała rozmowy o pomocy.
Premier Japonii Fumio Kishida jest obecnie w drodze do stolicy Ukrainy, Kijowa, z niespodziewaną wizytą państwową z prezydentem Zełenskim; jest to pierwsza wizyta japońskiego przywódcy na Ukrainie od czasu rosyjskiej inwazji i najprawdopodobniej będzie obejmowała rozmowy o pomocy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Birbirgo13 nie lubię wódy, a smakowe jakoś wejdą moja była sobie gacha znalazła a to najlepszy sposób na zabicie bólu ;)
@Na_pewno_nie_Artur taniej na pewno
@GGolden "nie żebym się wtracał ale wie Pan że 0.7 taniej by wyszło"
@MeNeFrego: nie
Warto to wiedzieć i uważać na siebie.
Nie dosc, ze atencjonujesz sie na picie menelskiego alkoholu (serio, kto poza zulami to kupuje?), to jeszcze robisz to z powodu tego, ze buu buu dziewczyna odeszla. Idz moze powalcz z niedzwiedziem albo wejdz na Mount Everest, to podobno robia prawdziwi mezczyzni.
Mordo, nie dołuj się jakąś dupą ;)
@BajerOp: Bo jakby kupił więcej to by wypił więcej, a tak bomba wystarczająca, głód względnie zaspokojony, a mała tańsza.
Ale nadal picie w sytuacji w której jest OP jest w #!$%@? bez sensu i pokazuje jak bardzo słaby jest psychicznie. Bo mu #!$%@? dziura w głowie zamecila a jednak nie była tego warta
Smutnego twardziela przy barze xdd
Stety niestety są tacy ludzie (jak np. ja) którzy próbowali wielu rzeczy, ja np. wszystko co wymieniłaś + bilard, tenis stołowy, rolki, rower, łażenie po górach, występowanie w
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego miałbym coś robić aby być w tym najlepszym? Robię coś żeby mi sprawiało przyjemność, nigdy nie miałem ochoty być w czymś najlepszy.
To chyba nie było do mnie ale innego mirka
Ale gdzie napisałem że ja biorę cały czas używki? xD
Właśnie je bardzo rzadko biorę bo są zbyt zajebiste w porównaniu do czegokolwiek a wiem jakie mogą szkody przynosić