Aktywne Wpisy

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz
Badmadafakaa +3
źródło: temp_file6511498004547315211
Pobierz

źródło: comment_cRmIb8cocCBVMgFt8Oh0iw3V0tFFV1w7.jpg
Pobierz@posuck kurde, kto? Toż to substytut normalnej rozmowy stanowi dopiero z tym. Bez emotikon wypowiedź to taki suchy rozkaz zasługujący na pytanie "obraziłeś się?"
eye 4 goats?
powinna być jedna koza na obrazku :P
Komentarz usunięty przez autora
Nah, powoli dochodzimy do poziomu rozwoju cywilizacji na jakim był starożytny Egipt, który wbrew temu co się nam wydaje był bardziej zaawansowany od nas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Emotki i memesy = hieroglify (ten mem idealnie to pokazuje).
źródło: comment_Gxrbs5GbKw8KoXQ2jsXj5aERTbjCR8bn.jpg
Pobierz@posuck:
To paradoksalnie przez postęp technologiczny. Emoji stały się popularne od kiedy są definiowane przez standard Unicode.