Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +298
bibi__ +99
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Nigdy wcześniej nie pisałem, choć Mirko przeglądam od dłuższego czasu. Potrzebuję pomocy, może jest jakaś dobra dusza w #francja.
Więc moja sytuacja wygląda tak, że jestem na wyjeździe na #snowboard w super devoluy I wczoraj miałem poważną glebę, złamany obojczyk :( Powinienem jak najszybciej wrócić do Polski na operację, jednak jest mnóstwo problemów z załatwieniem formalności od strony ubezpieczyciela. Wczoraj dostałem info, że ogarną mi transport lotniczy, dzisiaj już telefon, że nie koniecznie i możliwe że będę musiał wracać autokarem w sobotę. Nie wyobrażam sobie ponad 24h podróży busem z złamanym obojczykiem. Próbuję ogarnąć transport na własną rękę, jednak do najbliższego lotniska jest 3h drogi :( Dostałem właśnie info od lekarza, że podróż samolotem w moim stanie jest możliwa, boję się tylko, że ubezpieczyciel będzie kombinował.
Jeśli jest tutaj ktoś, kto dałby radę mnie podrzucić do genewy/lionu nie wiem nawet jak mógłbym się odpłacić.
Wrzucam zdjęcie obojczyka, może jest tu jakiś #lekarz I mógłby zerknąć czy wygląda to bardzo źle.
Pozdro I bezpiecznej jazdy na nartach/snowboardzie dla wszystkich fanów zimowego szaleństwa
#pomocy #pomocy #zalesie #zlamanie
Na lotnisko śmignął superb’em :)