Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a kim chcial zostac w IBM? We Wroclawiu zdobyc doswiadczenie i wrocic do Rumunii jako Team Leader czy tutaj awansowac?

@rybak_fischermann: My tego nie braliśmy na poważnie (zwłaszcza patrząc na niego) + mieliśmy na to wywalone = więc nawet nie pytaliśmy (nikt nie chciał tego słuchać) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@31337: To był 2010 i jeśli siedział do tej pory we Wrocławiu to kto wie, ale na tamtym etapie zero języka polskiego, tylko gadaliśmy po angielsku albo "na migi" ;)
  • Odpowiedz
Tak robią normalni ludzie. Chociaż ok, rozumiem oszczędność, ale ja nie wyobrażam sobie prać swoje ubrania z nie swoimi. A poza tym z tego co piszesz to spoko ziomek, nie to co ten Hitler z IBM xD

@FEED_YOUR_HEAD: Ja to teraz wiem ale studia to był inny czas w tamtych latach - uwierz mi, że na prawdziwych mieszkaniach studenckich to nie było normalne :) No i bardziej chodziło o to,
  • Odpowiedz
  • 47
@rybak_fischermann Ja te historię kojarzę z czasów gdy miała miejsce, nie wiedziałem że miała swój finał w sądzie. O ile dobrze kojarzę to facet przede wszystkim skrajnie nie wywiązał się z obowiązków, co było powodem całej afery. Jak mu tylko ktoś zwrócił uwagę, to bylo że dyskryminacja i straszenie sądem. Miał nawet propozycję rozwiązania sprawy polubownie w korzystny dla siebie sposób. Ale chciał się szarpać, więc skończyło się jak się skończyło.
  • Odpowiedz
@Iudex: to na pewno, bo dyscyplinarkę to ciężko dostać, jak się nie uderzy szefa, ani nie nazwie się go Hitlerem. W sumie się nie skończyło, bo on nadal to ciągnie, przez co skończyło się sądem i pewnie skończy raz jeszcze.
  • Odpowiedz
@weshu: Z teo wszystkiego co napisałeś nie wynika absolutnie NIC NIEPOKOJĄCEGO. Normalny gość ze swoimi nawykami, jak każdy z nas.

Nie wiem gdzie tu te mrożące krew w żyłach historie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
mrożące krew w żyłach historie

@senseiharanaoko: A kto mowił, że coś będzie mrożące krew w żyłach ¯\_(ツ)_/¯

Koleś jednak jest dziwnym przypadkiem, jak na kogoś kto teraz ma ponad 30 lat to jego zachowania i jak to nazwałeś nawyki były jakby cały życie wychowany był w jakieś bańce ochronnej i wyszedł nagle na świat jak dziecko. Nie jest to ani psychol (jak niektórzy sugerują) ani straszny dziwak, ani jakiś mściwy
  • Odpowiedz
Tak robią normalni ludzie. Chociaż ok, rozumiem oszczędność, ale ja nie wyobrażam sobie prać swoje ubrania z nie swoimi.

@FEED_YOUR_HEAD: XD jak rozumiem twoja mama robiła oddzielne pranie dla całej rodziny i oddzielne specjalnie dla ciebie, paniczu?
  • Odpowiedz
Ja myślę, że on w ogóle nie chciał pić. Mogliście mu dać cokolwiek bez alko. Co to za problem?

@push3k-pro: No i właśnie tutaj jest ten punkt przez który kompletnie nie rozumiesz sytuacji :) On chciał.
Nie bez powodu biegał po tesko, żeby znaleźć piwa 1-2% i wprost mówił, że chciałby, tylko, że się boi kaca.

Normalne było dla nas, że jak ktoś nie chciał pić to nie pił
  • Odpowiedz