Aktywne Wpisy
WielkiNos +221
Wiedzieliście, że jak powiecie arabowi, że nieźle mówi po polsku to jesteście mikroagresorem rasowym?
#arabowie #rasizm #jezykpolski #bekazlewactwa
#arabowie #rasizm #jezykpolski #bekazlewactwa
jfrost +142
https://www.wykop.pl/wpis/38100735/wiele-jest-pytan-o-co-chodzi-z-afera-i-ibm-ok-to-s/
Wrocław, IBM, rumun, zryta psycha ... i wchodzę w wyrok jakiś a tam NĂSTASE MARIUS DAN
Miałem okazję z nim mieszkać przez ponad pół roku na jednym mieszkaniu studenckim jak przenióśł się do Wrocławia w 2010. Nie wiedziałem, że z niego się taka sława zrobiła ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dużo historii tutaj by można opowiadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ibmgate #dildoibm #wroclaw #ibm #afera
@rybak_fischermann: My tego nie braliśmy na poważnie (zwłaszcza patrząc na niego) + mieliśmy na to wywalone = więc nawet nie pytaliśmy (nikt nie chciał tego słuchać) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@FEED_YOUR_HEAD: Ja to teraz wiem ale studia to był inny czas w tamtych latach - uwierz mi, że na prawdziwych mieszkaniach studenckich to nie było normalne :) No i bardziej chodziło o to, że
Umówmy
Nie wiem gdzie tu te mrożące krew w żyłach historie ¯\_(ツ)_/¯
@senseiharanaoko: A kto mowił, że coś będzie mrożące krew w żyłach ¯\_(ツ)_/¯
Koleś jednak jest dziwnym przypadkiem, jak na kogoś kto teraz ma ponad 30 lat to jego zachowania i jak to nazwałeś nawyki były jakby cały życie wychowany był w jakieś bańce ochronnej i wyszedł nagle na świat jak dziecko. Nie jest to ani psychol (jak niektórzy sugerują) ani straszny dziwak, ani jakiś mściwy socjopata.
@FEED_YOUR_HEAD: XD jak rozumiem twoja mama robiła oddzielne pranie dla całej rodziny i oddzielne specjalnie dla ciebie, paniczu?
@weshu: W tym akurat nie widzę nic szczególnego, że unika alko dzień przed pracą.
@push3k-pro:
1) To w takim wypadku nie wynajmujesz miejsca w pokoju w mieszkaniu studenckim (dla grupy dwudziestoparoletnich, pracujących studentów wypicie kilku piw wieczorem to nie jest alkohol ( ͡° ͜ʖ ͡°))
2) I nie chodzi o to, że unikał alko tylko, że musiał pić prawie nic bo bał się kaca - jak można nie
studenci to podludzie
Wiesz, ja jak porzuciłem alko na dłużej niż miesiąc zauważyłem, że te kilka piw wieczorem ma wpływ na formę następnego dnia. Kaca się może nie ma, ale umysł nie pracuje dobrze.
...i to wszystko na mieszkaniu
Tu nie chodzi o kogoś kto pije kilka piw wieczorem, tu chodzi o kogoś kto bał się wypić jednorazowo jedno piwo z obawy o kaca na drugi dzień (nie dlatego, że nie chciał, nie dlatego, że bał się, że stanie się to regułą tylko dlatego, że bał
@push3k-pro: No i właśnie tutaj jest ten punkt przez który kompletnie nie rozumiesz sytuacji :) On chciał.
Nie bez powodu biegał po tesko, żeby znaleźć piwa 1-2% i wprost mówił, że chciałby, tylko, że się boi kaca.
Normalne było dla nas, że jak ktoś nie chciał pić to nie pił i