Aktywne Wpisy

hotshops_pl +472
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
strach_na_wroble +124
Czy własnoręcznie narysowana grafika na #dzienchlopaka dla niebieskiego może plusika? (ʘ‿ʘ)
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
#grafika #obrazy #diy #rysujzwykopem
źródło: IMG_8008
Pobierz

@rybak_fischermann: My tego nie braliśmy na poważnie (zwłaszcza patrząc na niego) + mieliśmy na to wywalone = więc nawet nie pytaliśmy (nikt nie chciał tego słuchać) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@FEED_YOUR_HEAD: Ja to teraz wiem ale studia to był inny czas w tamtych latach - uwierz mi, że na prawdziwych mieszkaniach studenckich to nie było normalne :) No i bardziej chodziło o to,
Nie wiem gdzie tu te mrożące krew w żyłach historie ¯\_(ツ)_/¯
@senseiharanaoko: A kto mowił, że coś będzie mrożące krew w żyłach ¯\_(ツ)_/¯
Koleś jednak jest dziwnym przypadkiem, jak na kogoś kto teraz ma ponad 30 lat to jego zachowania i jak to nazwałeś nawyki były jakby cały życie wychowany był w jakieś bańce ochronnej i wyszedł nagle na świat jak dziecko. Nie jest to ani psychol (jak niektórzy sugerują) ani straszny dziwak, ani jakiś mściwy
@FEED_YOUR_HEAD: XD jak rozumiem twoja mama robiła oddzielne pranie dla całej rodziny i oddzielne specjalnie dla ciebie, paniczu?
studenci to podludzie
@push3k-pro: No i właśnie tutaj jest ten punkt przez który kompletnie nie rozumiesz sytuacji :) On chciał.
Nie bez powodu biegał po tesko, żeby znaleźć piwa 1-2% i wprost mówił, że chciałby, tylko, że się boi kaca.
Normalne było dla nas, że jak ktoś nie chciał pić to nie pił