Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@quercy: nie chodzilo o patrzenie i podniecanie sie tylko inbe. Ladni ludzie maja bandy zetonujacych i wyszedlem wtedy z zalozenia ze Ci malo popularni beda bardziej pracowici.
  • Odpowiedz
@Mruvek: nie pamietam ale nie wiecej niz 50 zl na kilka osob.
Bez przesady. Była beka, sa smieszne wspomnienia.
No ale rozumiem ze za 50 zl mialbys 10 zubrow, 2 pizze mrozone i zestaw mini gier chinczyk,warcaby etc
  • Odpowiedz
  • 0
@Arturian z tego zestawu już jedna mrożona pizza to lepsze niż oglądanie z kumplami spustow na morde. Jeszcze jak to okresliles brzydkich ludzi.
  • Odpowiedz
  • 0
@Arturian nie nie, śmiejesz się, że oni robią takie rzeczy za 7zl, a ja tylko mówię, że dla mnie smieszniejsze jest to, że Ty płacisz za to jeszcze więcej.
  • Odpowiedz
@Mruvek: noo jakos 10 zł. To taniej niz bilet ulgowy do cyrku i na szczescie az tak mnie to po kieszeni nie uderzylo. Za mozliwosc przekonania sie na wlasne oczy, ze ludzie za kilka złotych odwalaja takie cyrki bylo warto i niczego nie zaluje. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
  • 0
@Arturian zawsze przy takich sytuacjach każdy mówi, że to 10zl, 100zl, 1000zl to jak splunac. A tu nie chodzi o pieniądze tylko rozum i godność człowieka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Arturian ale to nie chodzi o to, że jestem sztywny i nie umiem się bawić i wyglupiac - ale masz rację, nie widzialbym w tym zabawy. Tu chodzi o to, że śmiejesz się z danego zachowania i ze żałosne jest robić to za 7zl, a dla mnie po prostu jest śmieszne, że Ty w tym samym czasie neo tyle nic nie zarabiasz, ale jeszcze tracisz na dokładnie tym samym.
  • Odpowiedz
@Mruvek: wiecej pieniedzy trace dyskutujac z Toba teraz na temat wyderzen sprzed 5 lat po pijaku. Dziekuje za otwarcie mi oczu. Postaram sie odrobic strate poniesiona w tamtym czasie.
  • Odpowiedz