Aktywne Wpisy

Szeretlek +260
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz
PorzeczkowySok +18
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz

Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.
Nie chcę podniecać w sobie nienawiści lub pogardy do inności. Nie jarają mnie patostrimy, codzienne oglądanie czyjejś c------j koszuli, nie jarają mnie zdjęcia robione dziewczynom z ukrycia (k---a jaka to żenada ludzie!).
Nie chcę być człowiekiem w jakikolwiek sposób kształtowanym przez to miejsce.
Wykop stał się dużym portalem z szerszym przekrojem użytkowników teraz jest tu po prostu przekrój całego społeczeństwa- ważne jest jednak żeby walczyć z patologią, a nie jej unikać.
Jednak mimo wszystko przykro...
@ManiacTeam: i jeszcze jesteś przekonany o swojej wspanialości xD takiego kombo nie widzialam jeszcze, narcystyczny prostak, mizogin i cham :) Wow :)
@Ponia: to wyloguj się ze społeczeństwa.Nie jest to bezpodstawne aczkolwiek nie twierdzę, że Ty też taka jesteś.
Kolejna pomyłka, lubię kobiety, nie narośl na cipie, która udaje kobietę i pokazuje wszystkim tutaj, jaką kobietą nie być.
Tylko o dziwo, prawie wszyscy jadą tu po tej lasce jak po burej suce, a ty p------------z się do mnie. Psa nie masz, że kolegi szukasz? A może po główce pogłaskać? Mogę, ale musiałabyś bardziej się poniżyć niż do tej
Już więcej z Tobą nie dyskutuję, bo próbujesz mnie ściągnąć na swój skretyniały poziom.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora