Wpis z mikrobloga

Cześć, po ośmiu latach usuwam konto.

Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.

Nie chcę podniecać w sobie nienawiści lub pogardy do inności. Nie jarają mnie patostrimy, codzienne oglądanie czyjejś c------j koszuli, nie jarają mnie zdjęcia robione dziewczynom z ukrycia (k---a jaka to żenada ludzie!).

Nie chcę być człowiekiem w jakikolwiek sposób kształtowanym przez to miejsce.
  • 221
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ponia: Szczerze mój staż jest zancznie krótszy, ale mam bardzo podobne odczucia, ja po prostu zacząłem czarnolistować... i tak w tym wpisie 15 osób było zablokowanych w komentarzach zanim go zobaczyłem.

Wykop stał się dużym portalem z szerszym przekrojem użytkowników teraz jest tu po prostu przekrój całego społeczeństwa- ważne jest jednak żeby walczyć z patologią, a nie jej unikać.

Jednak mimo wszystko przykro...
  • Odpowiedz
Miałaś wyjść, więc nie trzaskaj drzwiami, bo cokolwiek tu do mnie napiszesz, zawsze obrócę przeciwko tobie.

@ManiacTeam: i jeszcze jesteś przekonany o swojej wspanialości xD takiego kombo nie widzialam jeszcze, narcystyczny prostak, mizogin i cham :) Wow :)
  • Odpowiedz
@norepinefryna: tak wnoszę, chociażby pod tagiem programowanie. A Ty tylko feministyczne p---------e w co drugim wpisie. No to jak masz takie myśli to usuń konto, who cares?
  • Odpowiedz
Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.

@Ponia: to wyloguj się ze społeczeństwa.Nie jest to bezpodstawne aczkolwiek nie twierdzę, że Ty też taka jesteś.
  • Odpowiedz
@mcsQ: Broniąc kobiety przed atakami mizoginów trzeba być od razu feministką? Aha. Nie no, jak już piszesz pod tagiem programowanie to czapki z głów, za ten ogromny wkład możesz pod każdym innym wpisem nieodnoszącym się do programowania pisać dowolne pierdoły. :) Powtarzam jeszcze raz, wypowiadaj się za siebie, mnie to interesuje, więc to "nikogo" jest totalnie nietrafione.
  • Odpowiedz
@norepinefryna: Ja nie p------ę, specjalistką od p---------a przeciez jesteś ty :)
Kolejna pomyłka, lubię kobiety, nie narośl na cipie, która udaje kobietę i pokazuje wszystkim tutaj, jaką kobietą nie być.

Tylko o dziwo, prawie wszyscy jadą tu po tej lasce jak po burej suce, a ty p------------z się do mnie. Psa nie masz, że kolegi szukasz? A może po główce pogłaskać? Mogę, ale musiałabyś bardziej się poniżyć niż do tej
  • Odpowiedz
@homare2: Do tego ostoja patosrimów, niestety ostatnio wysypu treści pedofilskich i tych przegrywów co wystalkowali dziewczę bo sobie wrzucała nagie zdjęcia. Powiem, że wstyd się przyznawać, że ma się tu konto i gdyby nie czarnolisto które blokuje mi połowę treści to nie zdzierżyłbym przeglądać. Coraz większa patologia na portalu :/
  • Odpowiedz
@ManiacTeam: Te swoje pasywno-agresywne gadki schowaj sobie głęboko w dupę. Rozmowa z tobą jest jak gra z gołębiem w szachy - rozrzuci pionki, nasra na środku i uważa, że wygrał (wszystko obrócę przeciwko tobie hehe jestem k---a kimś). P------------z się bez powodu do wszystkich kobiet więc ja się p---------m do ciebie. Niefajne uczucie, co? To teraz może pomyślisz zanim znowu napiszesz taki wysryw i będziesz jęczał jakie to baby złe.
  • Odpowiedz
@Ponia: Po kolejnych aferach kolejni zbulwersowani i zdegustowani użytkownicy usuwają konta. Ale przybywają inni i wykop rośnie w siłę. Konta nie musisz usuwać wystarczy się wylogować i na niego nie wchodzić
  • Odpowiedz
@norepinefryna: serio masz coś z głową. Wpadłaś tutaj i szukasz atencji na siłę, narzucasz jakąś swoją z-----ą narrację. Serio, usuń też konto. I tak, nikogo to nie interesuje, oprócz Ciebie :D:D:D.
Już więcej z Tobą nie dyskutuję, bo próbujesz mnie ściągnąć na swój skretyniały poziom.
  • Odpowiedz
@Ponia: napisałaś to 5h temu i konto nadal nie usunięte. Czyżby wiadro atencji skłoniło Cię do zmiany zamiarów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mcsQ: czego nie potrafisz zrozumieć? Mam ci pocztą wysłać ten komentarz? Piszesz, że nikogo to nie interesuje, ja odpisuję, że nieprawda, bo interesuje mnie, a ty masz do tego jakieś nieuzasadnione pretensje i wyzywasz od atencjuszek. Następnym razem pisz za siebie a nie rzucasz się do mnie, że źle sprecyzowałeś myśli. Nie moja wina.
  • Odpowiedz