Wpis z mikrobloga

Cześć, po ośmiu latach usuwam konto.

Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.

Nie chcę podniecać w sobie nienawiści lub pogardy do inności. Nie jarają mnie patostrimy, codzienne oglądanie czyjejś c------j koszuli, nie jarają mnie zdjęcia robione dziewczynom z ukrycia (k---a jaka to żenada ludzie!).

Nie chcę być człowiekiem w jakikolwiek sposób kształtowanym przez to miejsce.
  • 221
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@norepinefryna: Jesteś moim pionkiem, poruszasz się na planszy jak chcę. Manipuluję tobą jak chcę, pokazując innym jakie najgorsze cechy nosi kobieta w sobie, jak naprawdę rozmawia się z zakompleksioną polką i co sobą polka reprezentuje. Udowadniasz wszystkim myślącym mężczyznom, że mam rację co do was biedne, zakompleksione, niedoceniane, niezauważane w prawdziwym świecie, szukające poklasku, atencji, dowartościowania się istoty i dziękuję za współpracę, oraz za dostarczenie dobitnych przykładów i zabawę :)
  • Odpowiedz
  • 0
@norepinefryna może dla mcsQ jesteś nikim i to miał na myśli ( ͡º ͜ʖ͡º)

@ManiacTeam a Ty ciesz się z bana, bo te wyzwiska to zgłosiłem i choć trochę racji masz to w takiej formie tego się czytać nie da, a już zgrywanie psychologa to było w modzie jak miałem 15 lat xD
  • Odpowiedz
Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.

@Ponia:
To akurat same kobiety ostro pracują na tę opinię, mężczyźni z tym nie mają nic wspólnego xD. Wiem, że tak się łatwiej śpi w nocy, ale nie.
  • Odpowiedz
Jakbyś za 10 lat się zastanawiał czemu dalej jesteś sam to wroć sobie do tych komentarzy, swoich chamskich wypowiedzi i będziesz mial odpowiedź, że własnie dlatego

@norepinefryna: Ogólnie nie bardzo mi się chciało czytać całą tą waszą wymianę zdań, tak mniej więcej rzuciłem okiem, ale interesuje mnie ten fragment. Bardzo często widzę takiego typu komentarze jak twój i chciałbym spytać, dlaczego uważasz, że słownictwo używane przez kogoś w internecie miałoby
  • Odpowiedz