Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +35
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +170
źródło: 1000009008
Pobierz

Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.
Nie chcę podniecać w sobie nienawiści lub pogardy do inności. Nie jarają mnie patostrimy, codzienne oglądanie czyjejś c------j koszuli, nie jarają mnie zdjęcia robione dziewczynom z ukrycia (k---a jaka to żenada ludzie!).
Nie chcę być człowiekiem w jakikolwiek sposób kształtowanym przez to miejsce.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ManiacTeam a Ty ciesz się z bana, bo te wyzwiska to zgłosiłem i choć trochę racji masz to w takiej formie tego się czytać nie da, a już zgrywanie psychologa to było w modzie jak miałem 15 lat xD
@Ponia:
To akurat same kobiety ostro pracują na tę opinię, mężczyźni z tym nie mają nic wspólnego xD. Wiem, że tak się łatwiej śpi w nocy, ale nie.
Ban za prawdę, tego jeszcze nie grali :)
@norepinefryna: Ogólnie nie bardzo mi się chciało czytać całą tą waszą wymianę zdań, tak mniej więcej rzuciłem okiem, ale interesuje mnie ten fragment. Bardzo często widzę takiego typu komentarze jak twój i chciałbym spytać, dlaczego uważasz, że słownictwo używane przez kogoś w internecie miałoby
Komentarz usunięty przez autora