Aktywne Wpisy

Szeretlek +225
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz
tataBrajanka +97
Ale mnie w------a psiara dzisiaj, to są naprawdę podludzie. Jestem sobie na działeczce dzisiaj elegancko, idzie sobie kobiecina z psem oczywiście luzem, miałem otwartą bramę na działkę. Dzieci się bawią a ten do nich podbiega syn (3 lata) się wystraszył i popłakał a ta cmoknęła "fafik" chodź. Pies do niej podbiegł a ja do syna żeby go uspokoić. No i wraca baba z tym psem dalej luzem i piesek znowu wbiegł na

Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.
Nie chcę podniecać w sobie nienawiści lub pogardy do inności. Nie jarają mnie patostrimy, codzienne oglądanie czyjejś c------j koszuli, nie jarają mnie zdjęcia robione dziewczynom z ukrycia (k---a jaka to żenada ludzie!).
Nie chcę być człowiekiem w jakikolwiek sposób kształtowanym przez to miejsce.
Nie jest tak najgorzej jeśli używać czarnej listy do tagów. Kiedyś było znacznie lepiej ale dzięki tagom da się jeszcze przeglądać Wykop.
@Adara: I bardzo dobrze robisz, z takim mentalnym bagnem się nie dyskutuje. Uwierz, nie warto, szkoda twojego czasu i nerwów :)
Ja mam na czarnej prawie wszystkie tagi z pierwszej 20 w popularności i większość innych najpopularniejszych. Przydałaby się tylko znacznie większa pojemność czarnej listy na najbardziej skretyniałych użytkowników, wtedy byłoby już zupełnie dobrze.
Z ciekawości, co rozumiesz przez "mentalne gowno"?
@TestoDepot: rozumiem przez to jawną pogardę do drugiej osoby niewytłumaczoną niczym, tylko tym, że jest (tu np. płeć). Dziewczyna napisała prawdę, że tu się robi ściek, a ktoś ją zaczyna atakować, że w końcu "wszystkie jesteście takie same, pracujecie na opinię". Tak robi rozumny człowiek? Nie sądzę. Dziewczyna nawet nie napisała słowa na podstawie którego można by ją ocenić jako źle prowadzącą się, puszczalską / dowolne inne obraźliwe
@wilk132:
Jak dla mnie jest wciąż jeszcze na tyle dużo że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać nawet pobieżnie.
" Jesteś moim pionkiem, poruszasz się na planszy jak chcę. Manipuluję tobą jak chcę, pokazując innym jakie najgorsze cechy nosi kobieta w sobie, jak naprawdę rozmawia się z zakompleksioną polką i co sobą polka reprezentuje. "
xDDD co za tandeta
@norepinefryna po co z nim dyskutujesz, koleżanko? Przecież to typ w stylu "I am intellectually superior".
źródło: comment_SiMapoRwJzC978s8ZdbSi0tpy51Jb6L6.jpg
Pobierz@wilk132:
Ty też jak chcesz, możesz mnie uważać za największe zło wszechświata, pozwalam :)
oh wait xD
No nic, łap buziaka na miły początek nowego dnia :) Tylko csiii, bo złym mizoginem jestem :)