Wpis z mikrobloga

Cześć, po ośmiu latach usuwam konto.

Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.

Nie chcę podniecać w sobie nienawiści lub pogardy do inności. Nie jarają mnie patostrimy, codzienne oglądanie czyjejś c------j koszuli, nie jarają mnie zdjęcia robione dziewczynom z ukrycia (k---a jaka to żenada ludzie!).

Nie chcę być człowiekiem w jakikolwiek sposób kształtowanym przez to miejsce.
  • 221
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ojojoj, widzę że z kolegą gorzej niż sądziłam, więc jednak podziękuję za rozmowę

@Adara: I bardzo dobrze robisz, z takim mentalnym bagnem się nie dyskutuje. Uwierz, nie warto, szkoda twojego czasu i nerwów :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@homare2: @Ponia: @wilk132:

Ja mam na czarnej prawie wszystkie tagi z pierwszej 20 w popularności i większość innych najpopularniejszych. Przydałaby się tylko znacznie większa pojemność czarnej listy na najbardziej skretyniałych użytkowników, wtedy byłoby już zupełnie dobrze.
  • Odpowiedz
@norepinefryna: może ktoś jest w stanie się kontrolować bardzo mocno? Tego nie wiemy.
Z ciekawości, co rozumiesz przez "mentalne gowno"?

ale to wciąż jakieś pośrednie przesłanki twojego nastawienia do dzieci. Tak samo z kobietami. Jak ktoś jest przeżarty nienawiścią do płci przeciwnej to może tego nie powie nikomu wprost najczęściej będąc tchórzem, ale jego zachowanie, sposób bycia i obejście w życiu łatwo dadzą znak i pokażą jakie naprawdę ma podejście
  • Odpowiedz
@LeonardoDaWincyj: Mam poblokowane tagi, jednak nie ma już tak wartościowego kontentu jak kiedyś. Wszędzie polityka, afery, łaski, przegrywy, chady itp. Gdzieś między nimi jakieś artykuły z najpopularniejszych dzienników i filmiki z sadistica. Czasem trafi się jakaś perełka.
  • Odpowiedz
mentalne gowno

@TestoDepot: rozumiem przez to jawną pogardę do drugiej osoby niewytłumaczoną niczym, tylko tym, że jest (tu np. płeć). Dziewczyna napisała prawdę, że tu się robi ściek, a ktoś ją zaczyna atakować, że w końcu "wszystkie jesteście takie same, pracujecie na opinię". Tak robi rozumny człowiek? Nie sądzę. Dziewczyna nawet nie napisała słowa na podstawie którego można by ją ocenić jako źle prowadzącą się, puszczalską / dowolne inne obraźliwe
  • Odpowiedz
  • 0
Mam poblokowane tagi, jednak nie ma już tak wartościowego kontentu jak kiedyś. Wszędzie polityka, afery, łaski, przegrywy, chady itp. Gdzieś między nimi jakieś artykuły z najpopularniejszych dzienników i filmiki z sadistica. Czasem trafi się jakaś perełka.

@wilk132:
Jak dla mnie jest wciąż jeszcze na tyle dużo że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać nawet pobieżnie.
  • Odpowiedz
@ManiacTeam

" Jesteś moim pionkiem, poruszasz się na planszy jak chcę. Manipuluję tobą jak chcę, pokazując innym jakie najgorsze cechy nosi kobieta w sobie, jak naprawdę rozmawia się z zakompleksioną polką i co sobą polka reprezentuje. "

xDDD co za tandeta

@norepinefryna po co z nim dyskutujesz, koleżanko? Przecież to typ w stylu "I am intellectually superior".
fuechsinn - @ManiacTeam

" Jesteś moim pionkiem, poruszasz się na planszy jak chcę. M...

źródło: comment_SiMapoRwJzC978s8ZdbSi0tpy51Jb6L6.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
Mam poblokowane tagi, jednak nie ma już tak wartościowego kontentu jak kiedyś. Wszędzie polityka, afery, łaski, przegrywy, chady itp. Gdzieś między nimi jakieś artykuły z najpopularniejszych dzienników i filmiki z sadistica. Czasem trafi się jakaś perełka.

@wilk132:

Mam poblokowane tagi, jednak nie ma już tak wartościowego kontentu jak kiedyś. Wszędzie polityka, afery, łaski, przegrywy, chady itp. Gdzieś między nimi jakieś artykuły z najpopularniejszych dzienników i filmiki z sadistica. Czasem trafi się jakaś
  • Odpowiedz
@fuechsinn: Tak właśnie sobie tego człowieka wyobrażam :D A co do komentarza to na szczęście mnie ominął bo już jest na czarnej u mnie i nie wyświetlają mi się te jego wysrywy. Dyskusja skończona, ale wiem, że moglam po 1-2 komentarzach odpuścić bo do zakutego łba nie trafię.
  • Odpowiedz
@fuechsinn: A po co mnie wołasz? Wyraziłem już opinię o tym zakompleksionym, plującym jadem upasionym i chorym na łeb dzbanie, który wyobraził sobie kim jestem i według niej tym jestem i kropka. Niech trwa w swoim przekonaniu jak jej lżej na duszy :) Pobawiłem się jej pluciem i starczy.
Ty też jak chcesz, możesz mnie uważać za największe zło wszechświata, pozwalam :)
  • Odpowiedz