Wpis z mikrobloga

Cześć, po ośmiu latach usuwam konto.

Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.

Nie chcę podniecać w sobie nienawiści lub pogardy do inności. Nie jarają mnie patostrimy, codzienne oglądanie czyjejś #!$%@? koszuli, nie jarają mnie zdjęcia robione dziewczynom z ukrycia (#!$%@? jaka to żenada ludzie!).

Nie chcę być człowiekiem w jakikolwiek sposób kształtowanym przez to miejsce.
  • 221
Nie chcę być częścią społeczności w której kobieta uważana jest za pazerną, cwaną idiotkę.

@Ponia:
To akurat same kobiety ostro pracują na tę opinię, mężczyźni z tym nie mają nic wspólnego xD. Wiem, że tak się łatwiej śpi w nocy, ale nie.
Jakbyś za 10 lat się zastanawiał czemu dalej jesteś sam to wroć sobie do tych komentarzy, swoich chamskich wypowiedzi i będziesz mial odpowiedź, że własnie dlatego

@norepinefryna: Ogólnie nie bardzo mi się chciało czytać całą tą waszą wymianę zdań, tak mniej więcej rzuciłem okiem, ale interesuje mnie ten fragment. Bardzo często widzę takiego typu komentarze jak twój i chciałbym spytać, dlaczego uważasz, że słownictwo używane przez kogoś w internecie miałoby w
@norepinefryna: Jest na to jakaś szansa, ale szczerze mówiąc, wcale tak być nie musi. Może sobie mieć swoje prywatne zdanie i poglądy, ale z kolei może się do kobiet odnosić w sposób zupełnie normalny, jak do każdej innej osoby, nic nie musi tego zdradzać. A widocznie poglądy kontrowersyjne, to może woleć ich nie uzewnętrzniać jakiejś większej grupie osób bo wyjdą podobne wymiany zdań jak tu, więc sobie uważa swoje i tyle.
@norepinefryna: Czarna lista a jednak czytasz :) Ale ci gram na emocjach, ale się w tobie gotuje. Ale biedactwo pluje jadem ubliżając mi jak popadnie :)
Szkoda, że twoja nienawiść do mnie tak cię zaślepia, że zaprzeczasz tu wszystkiemu, o co ze mną walczysz :)
Ale walcz dalej, dostarczaj mizoginowi rozrywki :)
@Ponia: Wiesz co, natchnęłaś mnie, też usunę. W zasadzie wystarczyłoby wyłączyć mirko i poziom jako tako może by się zachował (przy włączonym filtrze na politykę). Mam tu konto 10 lat, a wcześniej jeszcze miałem pod innym nickiem i faktycznie w lepszą stronę to już nie pójdzie. Przynajmniej nie będę marnować czasu :]
@norepinefryna: Swoją drogą to też jest pewnego rodzaju generalizacja - ''jak ktoś mówi/robi/uważa w ten i ten sposób, to na pewno jest tak i tak'' ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie mówię, że czyjeś poglądy są dobre czy złe, bo mnie to nie dotyczy, żeby ktoś zaraz nie pomyślał, że kogoś bronię. Chodzi mi o sam fakt.
@ManiacTeam: ten komentarz dzbanie przeczytałam, bo jakbyś nie zauważył, to rozmawiam tu z innymi ludźmi i chcąc nie chcąc mam zawalony wątek twoimi ukrytymi komentarzami i widzę, że nad czymś się tam pocisz, więc niestety ale cię zmartwię, żadne z ostatnich komentarzy nie zostały przeze mnie rozwinięte, więc wyjmij już rękę z majtek, nie będziesz sobie już dłużej robił dobrze bo "dręczysz jakąś witaminkę" bo ja od dobrej godziny próbuję skończyć
@TestoDepot: Według mnie jest małe prawdopodobieństwo na to, że jak ktoś ma normalny system wartości, jest normalną osobą, ma poukładane w głowie, to będzie spędzał na wykopie całe dnie żeby dowalać i ubliżać kobietom. Po części chociaż konta tutaj i treści jakie ludzie publikują muszą być odzwierciedleniem tego co myślą, bo inaczej szybko by im się to znudziło, więc jak ktoś postuje ciągle takie chore komentarze i płci przeciwnej, o nienawiści
@norepinefryna: Widzisz, moja zabaweczko, troszkę ci się zaklęcia pomyliły. Szanuję kobiety, kocham kobiety, całuję w policzek, noszę na rękach. Ale kobiety, ty się do tego grona nie zaliczasz :)
Ty dostarczasz mi jedynie rozrywki swoim jadem, generalizacją, że koniecznie muszę być taki i koniec, bo nie mogę być inny, gdyż ty masz takie wyobrażenie o mnie a nie inne. Trolling stulecia :)
Płaczę ze śmiechu :)
@norepinefryna: Nie zrozumieliśmy się. Mi nie chodziło o to. Chodziło mi o taką sytuację, że po prostu ma zdanie nt. kobiet (jakichśtam, nie wiem, czy wszystkich, być może) jakie ma, ale wcale nie musi otwarcie chodzić po ulicy i mówić, że kobiety to #!$%@?, czy w rozmowach z nimi koniecznie im gadać, że są #!$%@?. Może w towarzystwie kobiet bądź ogólnie w towarzystwie się z poglądami takimi nie uzewnętrzniać, tylko swoje
@Adara: Nie, dlaczego? To, że jedna idiotka robi ze mnie największe zło we wszechświecie, bo tak sobie wyobraziła i tak koniecznie musi być, to nie znaczy, że tak jest. Wiesz, niech sobie wyobraża, lubię mieszać kobietom w głowie :)
Zatem, co dokładnie miałaś na myśli?
ojojoj, widzę że z kolegą gorzej niż sądziłam, więc jednak podziękuję za rozmowę

@Adara: I bardzo dobrze robisz, z takim mentalnym bagnem się nie dyskutuje. Uwierz, nie warto, szkoda twojego czasu i nerwów :)
@norepinefryna: może ktoś jest w stanie się kontrolować bardzo mocno? Tego nie wiemy.
Z ciekawości, co rozumiesz przez "mentalne gowno"?

ale to wciąż jakieś pośrednie przesłanki twojego nastawienia do dzieci. Tak samo z kobietami. Jak ktoś jest przeżarty nienawiścią do płci przeciwnej to może tego nie powie nikomu wprost najczęściej będąc tchórzem, ale jego zachowanie, sposób bycia i obejście w życiu łatwo dadzą znak i pokażą jakie naprawdę ma podejście do
mentalne gowno

@TestoDepot: rozumiem przez to jawną pogardę do drugiej osoby niewytłumaczoną niczym, tylko tym, że jest (tu np. płeć). Dziewczyna napisała prawdę, że tu się robi ściek, a ktoś ją zaczyna atakować, że w końcu "wszystkie jesteście takie same, pracujecie na opinię". Tak robi rozumny człowiek? Nie sądzę. Dziewczyna nawet nie napisała słowa na podstawie którego można by ją ocenić jako źle prowadzącą się, puszczalską / dowolne inne obraźliwe słowo,
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mam poblokowane tagi, jednak nie ma już tak wartościowego kontentu jak kiedyś. Wszędzie polityka, afery, łaski, przegrywy, chady itp. Gdzieś między nimi jakieś artykuły z najpopularniejszych dzienników i filmiki z sadistica. Czasem trafi się jakaś perełka.

@wilk132:
Jak dla mnie jest wciąż jeszcze na tyle dużo że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać nawet pobieżnie.
@ManiacTeam

" Jesteś moim pionkiem, poruszasz się na planszy jak chcę. Manipuluję tobą jak chcę, pokazując innym jakie najgorsze cechy nosi kobieta w sobie, jak naprawdę rozmawia się z zakompleksioną polką i co sobą polka reprezentuje. "

xDDD co za tandeta

@norepinefryna po co z nim dyskutujesz, koleżanko? Przecież to typ w stylu "I am intellectually superior".
źródło: comment_SiMapoRwJzC978s8ZdbSi0tpy51Jb6L6.jpg
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Mam poblokowane tagi, jednak nie ma już tak wartościowego kontentu jak kiedyś. Wszędzie polityka, afery, łaski, przegrywy, chady itp. Gdzieś między nimi jakieś artykuły z najpopularniejszych dzienników i filmiki z sadistica. Czasem trafi się jakaś perełka.

@wilk132:

Mam poblokowane tagi, jednak nie ma już tak wartościowego kontentu jak kiedyś. Wszędzie polityka, afery, łaski, przegrywy, chady itp. Gdzieś między nimi jakieś artykuły z najpopularniejszych dzienników i filmiki z sadistica. Czasem trafi się
@fuechsinn: Tak właśnie sobie tego człowieka wyobrażam :D A co do komentarza to na szczęście mnie ominął bo już jest na czarnej u mnie i nie wyświetlają mi się te jego wysrywy. Dyskusja skończona, ale wiem, że moglam po 1-2 komentarzach odpuścić bo do zakutego łba nie trafię.
@fuechsinn: A po co mnie wołasz? Wyraziłem już opinię o tym zakompleksionym, plującym jadem upasionym i chorym na łeb dzbanie, który wyobraził sobie kim jestem i według niej tym jestem i kropka. Niech trwa w swoim przekonaniu jak jej lżej na duszy :) Pobawiłem się jej pluciem i starczy.
Ty też jak chcesz, możesz mnie uważać za największe zło wszechświata, pozwalam :)