Mirki Z uwagi na coraz gorsze zarobki jako spawacz - zarówno w Polsce jak i za granicą planuje w 2019 roku się przebranzowic I tu pytanie - w co Waszym zdaniem iść aby w 2020 nie stać przed tym samym problemem...
Chcialbym przede wszystkim osiąść w branzy, w ktorej ludzie potrafia w stopniu komunikatywnym poslugiwac sie jezykiem polskim ( #pdk )a zarobki rosną wraz z umiejetnosciami
@Zbiniu: ano takie, ze aby jako tako godnie zyc trzeba robic min 250 godzin w miesiacu Stawka w porywach do 20 zl na.godzine O wiele lepsi ode mnie spawacze na dzialalnosci maja ze 25 zl - spawaja glownie aluminium ...
@spawacz_noob: wybacz mialo byc z 4 zerami xD moj blad, ale serio, na etacie jako spawacz masz 5k i to taki nie najlepszy xd albo mieszkasz w polsce B albo jestes c-----y i myslales ze po 2 latach spawania bedziesz zarabiac 15k xD
Z uwagi na coraz gorsze zarobki jako spawacz - zarówno w Polsce jak i za granicą planuje w 2019 roku się przebranzowic
I tu pytanie - w co Waszym zdaniem iść aby w 2020 nie stać przed tym samym problemem...
Chcialbym przede wszystkim osiąść w branzy, w ktorej ludzie potrafia w stopniu komunikatywnym poslugiwac sie jezykiem polskim ( #pdk )a zarobki rosną wraz z umiejetnosciami
#pytanie #praca #zarobki #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
Pytanie tylko za ile
Bo nie kazdy fach = dobry hajs
Stawka w porywach do 20 zl na.godzine
O wiele lepsi ode mnie spawacze na dzialalnosci maja ze 25 zl - spawaja glownie aluminium ...
1000 zl to tez czterocyfrowa suma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@spawacz_noob: ja jestem innego zdania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ostatecznie uznalem ze latwiej bedzie zlecac to osoba, ktore prowadza firme
Nierdzewka i alu ?
5 k za ile godzin w misiacu ?