Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
catmag +98
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety
Praca oczywiście z językiem angielskim.
Postanowiliśmy z żoną spróbować szczęścia, mieszkanie dla pary przez airbnb już ogarnięte od końca stycznia, zostało tylko znaleźć jakąś uczciwą pracę :)
#holandia #emigracja
Ale fakt faktem, że lepiej najpierw ogarnąć pracę, bo teraz macie małe pole manewru. Bo powiedzmy znajdziecie fajną pracę z kozak stawką, a nie możecie jej podjąć, bo za daleko (100km+).
Pracę na pewno znajdziecie nawet w
Jesli twoj czas jest darmowy to mam kilka zadanek przez internet, pomozesz?
Rada nie pracuj na nisko platnych stanowiskach bo zostanie ci to w systemie I zawsze zaproponowac Ci taka prace, apliku najlepiej do duzych firm, zapisz sie na kurs jezyka, na poczatku darmowy jest w bibliotece
Daj znac Jak poszlo
Szkoda ze nie przyjechales dwa niesiace wczesniej zaliczyliby Ci ten rok do starzu pracy a potem sie to przyda
Szukaj mieszkania pierw
@jaktrwogatonawykop: Przecież digid można wyrobić dopiero jak masz meldunek w NL
Czy wiecie jakwygląda sprawa meldunku, gdy mieszka się w niemczech przez airbnb?