Aktywne Wpisy

#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze

Pan_Slon +44
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
źródło: IMG_7771
Pobierz

- Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że mirków. Ekhm... Mirków, którzy podali mi pomocny plus, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe tagi wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam wykopać w gorące. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to rogale, życie to serwerownia, życie to plusy. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie portalu ze śmiesznymi obrazkami, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję biometrie behawioralną, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić... znaczy... zostanę pomarańczką.
#heheszki #cytatywielkichludzi #humor
@DigitalFingerprints: uważaj zielonka, bo zaraz przywdziejesz platynę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@omeprazol Ale jak to. Przecież nie robimy eksperymentu społecznego #pdk ( ͡~ ͜ʖ ͡
#!$%@? nauczcie się w końcu! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: comment_BcnMrXatQeol8ZBH7I9A6JbjDvIPIZ1u.jpg
PobierzA historie im opisałem. xxd
@biliard To co tworzymy jest tak zbliżone do Twojego przypadku jak nasze meme( ͡~ ͜ʖ ͡°).
Jak się rozrośniemy trzeba będzie zacząć na mirko rekrutacje Chief Meme Officera.
źródło: comment_Ot32XaImJsFbfj77y3mgJMKZTcXwlx2K.jpg
Pobierz