Wpis z mikrobloga

można iść na studniówkę z kolegą samemu będąc #niebieskiepaski ? xD
chce tam iść się dobrze bawić i wziac ze sobą swojego przyjaciela i po prostu razem spędzić czas pijąc i rozmawiając i nie musieć z nikim tańczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

to ze będą patrzeć jak na debila to wiem ale czy można w ogóle tak zrobić? xD robił tak ktoś z was? były problemy?

#pytanie #szkola #kiciochpyta #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wojciech_adasdas: Moja koleżanka poszła na studniówkę ze swoją kumpelą i nie było żadnych problemów. Jak dla mnie nie ma w tym nic złego. Pójście z zupełnie obcym partnerem/partnerką byleby tylko nie iść samemu to jest dopiero upadek człowieka.
  • Odpowiedz
@wojciech_adasdas: U mnie pamiętam, że koleżanka zapytała wychowawczynię z ciekawości o taką możliwość i wychowawczyni powiedziała, że chyba jeszcze nie było takiego przypadku w naszej szkole, ale teoretycznie można. Raczej nikt nie powinien czegoś takiego zabronić. Po pierwsze myślę, że byłaby to pewnego rodzaju dyskryminacja w stosunku do osób homoseksualnych, chcących iść na studniówkę ze swoim partnerem, a po drugie - przecież ma to być osoba towarzysząca, czyli ktoś z
  • Odpowiedz
@wojciech_adasdas: bierz kolegę i nie przejmuj się głupotami. Ewentualnie może jakaś koleżanka z klasy nie ma partnera, zawsze możecie na pół się złożyć - u mnie był taki jeden przypadek.
  • Odpowiedz