Wpis z mikrobloga

@odglosy_bebnow: nie no super kawałek, w pradze będę(wyprzedane już XD) i pewnie też pojadę na MoR bo headlinerem będą, blind guardian miało coś wypuścić właśnie 2019-2020 ale bardziej symfoniczny album
  • Odpowiedz
@odglosy_bebnow: mnie dopiero avantasia skusiła jednak bo reszta to tak średnio xD jedynie tyle co twilight force też w końcu live usłyszę xD a dream theater, gamma ray i tak w barcelonie też będą gdzie się wybieram ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż ich w sumie jeszcze nigdy nie słuchałem, trzeba będzie nadrobić xD
  • Odpowiedz
@odglosy_bebnow: a na metalfest też ciśniesz ? XD ja to jak będzie wypłata za ten miesiąc to biorę od razu bilety na metalfest, mor, rockfest w barcelonie i mystic festival w krakowie xD chociaż będę musiał sprawdzić ile to wszystko wyjdzie xD
  • Odpowiedz
@odglosy_bebnow: chociaż w sumie dam radę przeżyć bez, kupię chyba na razie na metalfest mor i rockfest a mystical poczekam aż do końca zespoły będą i co tam dojdzie końcowo, liczę na coś typu gloryhammer jeszcze i jakieś insomnium xD
  • Odpowiedz
@odglosy_bebnow: też mam sporo klubowych koncertów w planach po europie xD tylko wybieram takie co w piątki/soboty są, część w sumie też w polsce

u mnie na razie na liście są powerwolf, while she sleeps, alestorm, kamelot, korpiklaani, avantasia, battle beast i być może udo i avatar ale tutaj się zastanawiam jeszcze
  • Odpowiedz