Aktywne Wpisy
konsumatum +68
Hej Mirki, chcę wam opowiedzieć o sytuacji, która od wczoraj nie daje mi spokoju.
Jestem sobie od jakiegoś czasu w związku z niebieskim. Nie jesteśmy razem długo, nie mieszkamy ze sobą długo. Jest nam razem bardzo dobrze i oboje cały czas byliśmy źle traktowani przez inne osoby, więc teraz wiemy jak traktować siebie nawzajem żeby nie skrzywdzić tej drugiej osoby. Jesteśmy w sobie zakochani po uszy, wspieramy się i jest super. Oczywiście
Jestem sobie od jakiegoś czasu w związku z niebieskim. Nie jesteśmy razem długo, nie mieszkamy ze sobą długo. Jest nam razem bardzo dobrze i oboje cały czas byliśmy źle traktowani przez inne osoby, więc teraz wiemy jak traktować siebie nawzajem żeby nie skrzywdzić tej drugiej osoby. Jesteśmy w sobie zakochani po uszy, wspieramy się i jest super. Oczywiście
Promilus +233
Wysyłanie strażaków w miejsca tragedii na świecie to nasz towar eksportowy, który robi Polsce bardzo dobrą reklamę. Oglądam BBC i właśnie wymienili nas obok czterech innych państw, które wyślą pomoc do Turcji. Wystarczy też przypomnieć jak polskich strażaków witali w Szwecji. Dla nas w skali budżetu to grosze, a promocja lepsza niż te wszystkie reklamy promujące nasz kraj.
#turcja #polska #trzesienieziemi #strazpozarna
#turcja #polska #trzesienieziemi #strazpozarna
Mam problem z komputerem.
Próbowałem zainstalować Windows 95 OSR2, ale ciężko to szło. Instalator zawieszał się wielokrotnie.
Jak już się udało zainstalować to przy uruchamianiu wyskakuje błąd ochrony pamięci. Nie bardzo wiem jak to ugryźć.
Płyta: Intel AN430TX
Procesor: Pentium 233MMX
RAM: SDRAM 64MB
@BobekNierobek: dlaczego nie 98SE?
Płyta niestety odmawia współpracy z bardziej współczesnym zasilaczem więc zostaję na starym.
Wygląda na to, że płyta pada, albo procesor. Np. Odpalam DOOM-a i wszystko ok. Odpalam go za godzinę i niby działa, ale geometria na ekranie się kaszani. Ściany się źle renderują. Jakby FPU w procku źle coś liczyło.
Tak samo TombRaider. Odpalam raz i jest ok. Odpalam za chwilę i już kaszana.
Jeśli dobrze pamiętam to były programy sprawdzające m.in koprocesor (poprawność obliczeń). Tak na szybko znalazłem CheckIt, nie wiem czy robi konkretnie to, ale ma jakieś opcje benchmarkowania, może na coś naprowadzi ;)