Wpis z mikrobloga

@LucaJune: Teraz monitora ale używałem też telewizora. Jeśli masz tv małym lagiem to w sumie jakichś tam problemów nie ma, aczkolwiek wszelkie pvp lepiej ogrywać na monitorze. Jednak jakbym tylko wiedział który tv obsługuje 1440p@60hz to już za chwile z---------m do sklepu po 55 cali bo mój monitor ma tylko 32 cale a to jednak trocę mało jak chce się rzucić na wyrko i jakiś serial zobaczyć
  • Odpowiedz
@troloking: No to co za problem podłączyć sobie drugim kablem komputer do TV? Wtedy grasz na monitorze, a oglądasz se z wyrka na telewizorze...
  • Odpowiedz
@vdr: Miałem nie sprawdza się w moim wypadku. Najlepiej mieć jeden ekran no nic płakał nie będę pojawiają się już tanie monitory 43-49 cali z DP i bieda hdr można dostać już za 2,5- 3k zł
  • Odpowiedz
@troloking: Mam 27 cali 1440p i szczerze, to nie wyobrażam sobie siedzenia przy czymś większym niż 30-32 cale... Trudno to objąć wzrokiem, a o grze w coś wymagającego spostrzegawczości i widzenia peryferyjnego to nawet nie myślę...
  • Odpowiedz
@vdr: siedzę na fotelu r-------y jak żaba na liściu klawiera na kolanach, myszka na niskim stoliku z ikei. Do monitora około 1m i jest zajebiście. za to 43 lub 49 już bym sobie mógł na ścianie p--------ć. Jeszcze mi po głowie chodzi rzutnik fhd 120hz do grania.
  • Odpowiedz