document.getElementById('close').addEventListener('click', function(){ document.querySelector('#close').style.display = 'none';}); w jaki sposób moge dodać do tego skryptu media query, żeby funkcja wykonała się dla max-width: 449px? #javascript
@epi: pomysł z media query w js zrodził mi się przez to, że zrobiłem hamburger menu i po kliknięciu chciałem, zeby zmienił się w x. No i właściwie to działa, z tym, że po uruchomieniu tej funkcji i przełączeniu na wersje desktopową(rozszerzenie ekranu) hamburger lub x nie chowają się, mimo, że w media query dla szerokości powyżej 450px mam display none. A więc chciałem ustawić, żeby funkcja wykonywała się dla szerokości
@Figle: zrób hamburger który się zmienia w x po kliknięciu, i chowaj go css z media query. Nie wiem dlaczego nie chowa Ci się używając css i media query - poszukaj błędu.
Możesz przełączyć klasę np. na body i użyć tej samej klasy do zmiany hamburger w x, oraz do pokazania menu bocznego. Wtedy z dowolnego miejsca (gest, klawisz escape, inny przycisk) możesz sterować stanem rozwinięcia i jest zsynchronizowany jedną klasą.
#tinder #zdjecia Mam 26 lat i majątek warty milion zł. Jak zrobić zdjęcia na tindera żeby było widać że jestem bogaty? Nie jeżdżę za granicę, nie interesują mnie podróże. Myślałem żeby zrobić zdjęcie gdzie na oczach mam złote monety:))
document.getElementById('close').addEventListener('click', function(){document.querySelector('#close').style.display = 'none';});
w jaki sposób moge dodać do tego skryptu media query, żeby funkcja wykonała się dla max-width: 449px?
#javascript
$(window).on("resize",function(){
}
zamiast zmieniać styl, dodaj elementowi cssową klasę
a już w pliku css zdefiniuj media queries dla tej klasy ;)
Możesz przełączyć klasę np. na body i użyć tej samej klasy do zmiany hamburger w x, oraz do pokazania menu bocznego. Wtedy z dowolnego miejsca (gest, klawisz escape, inny przycisk) możesz sterować stanem rozwinięcia i jest zsynchronizowany jedną klasą.
.off {
Display:none;
}
Bo style w html mają priorytet nad tymi z pliku