Aktywne Wpisy

thisismaddnes +37
Dzisiaj minie miesiąc abstynencji #alkoholizm . W nawiązaniu do poprzedniego mojego wpisu ,kiedy były to początkowe 5 dni. Trzymam się dzielnie i czuję się tak świetnie, że zamiast kryzysów to tylko napędza mnie każdy kolejny dzień do pozostania w trzeźwości.
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało
Poprawa na każdej płaszczyźnie od czystego umysłu, wracającej pomału większej koncentracji, poprawa w myśleniu, jedzeniu, gdzie w końcu MAM SIŁĘ!, a nie zwlekam się z łóżka jak wcześniej, gdzie chciało

Wycu91 +12
Memy z tagu #gielda powoli przejmują gorące.
Co sie stało z tym portalem xD
Co sie stało z tym portalem xD

document.getElementById('close').addEventListener('click', function(){document.querySelector('#close').style.display = 'none';});
w jaki sposób moge dodać do tego skryptu media query, żeby funkcja wykonała się dla max-width: 449px?
#javascript
$(window).on("resize",function(){
}
zamiast zmieniać styl, dodaj elementowi cssową klasę
a już w pliku css zdefiniuj media queries dla tej klasy ;)
Możesz przełączyć klasę np. na body i użyć tej samej klasy do zmiany hamburger w x, oraz do pokazania menu bocznego. Wtedy z dowolnego miejsca (gest, klawisz escape, inny przycisk) możesz sterować stanem rozwinięcia i jest zsynchronizowany jedną
.off {
Display:none;
}
Bo style w html mają priorytet nad tymi z pliku