Wpis z mikrobloga

• 342
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gacrux: Podziwiam ludzi, którzy są w stanie wyczuć brak pewności siebie przez internet. Sam ledwo rozpoznaję ludzkie emocje i intencje na żywo.

Laski lubią ludzi którzy mają dużo spraw na głowie, tych którzy mają mało czasu. Dynamiczniaków którzy nie tracą czasu i wiedzą czego chcą.

Rozumiem że w takim razie combo leniwy introwertyk-neurotyk jest dla nich mocno odrzucające.
  • Odpowiedz
@Gacrux: Kondycji akurat nie mam szczególnie dobrej, ale wysiłek fizyczny da się polubić (w moim przypadku głównie pompki, podciąganie się i pływanie, nic szczególnego), chociaż faktycznie wolę ćwiczenia siłowe niż kondycyjne. Leniwy raczej odnosi się do tego, że ciężko mi się zebrać do roboty i zwykle robię albo to, co jest bezwzględnie konieczne (np. do zaliczenia semestru) albo to, co lubię. Nie oszukuję się, podejście do pracy też będę miał
  • Odpowiedz
@Gacrux:

brak pasji, ambicji i zaangażowania. a sam pytałeś po czym wyczuć spierdoksa.

Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ale w pierwszym zdaniu opisałeś z 80% ludzkości, chociaż w gruncie rzeczy możesz mieć nieco racji.
  • Odpowiedz
@Gacrux: Ale ja całkiem lubię swoje rodzinne miasto (Łódź), zostało mi jeszcze kilka semestrów do skończenia licencjatu (ten i trzy następne), nie bardzo wiem, w jaki sposób miałbym się tam utrzymać i jakie miałoby mi to przynieść korzyści.
  • Odpowiedz
@stassma: o jezu, zdecydowanie musisz poćwiczyć rozmowy z dziewczynami. Jak to czytam, to mam przed oczami mojego stulejarskiego kolegę, który się "zaleca" do każdej dziewczyny i próbuje z siebie robić takiego macho-dżentelmena, ale stuleja mu się nawet przez spodnie przebija. Nie mówię, że Ty taki jesteś, po prostu mój kolega wypowiada się w podobny sposób xd Tandetne flirty na początek nie działają zupełnie.
  • Odpowiedz