@purrfect: @fsfdjf: @Myszouf: @minecraftkoxik2008: @h_plus: dlaczego piszecie jak debile? Juz mam cala czarna liste #!$%@? takimi kreaturami a wy sie mnozycie jak stonka. To nie jest smieszne, to nie jest fajne, przestancie zachowywac sie jak banda idiotow ( ͡°ʖ̯͡°)
@Mrbimbek zobrazuje Ci to, jest fajna impreza grupka ludzi z tym samym humorem sobie smieszkuje. I wpindala się taki Myszouf sra wszędzie i krzyczy "przestańcie się dobrze bawić, to nie jest zabawne!!!! 111one!!"
@KijwMrowisku: cos Ci sie #!$%@? kolego. Jezeli ta grupka ludzi dobrze sie bawi srajac pod kazdym stolem w klubie to #!$%@? mnie obchodzi ich zabawa, niech sie zachowuja jak cywilizowani ludzie. @The_Riddler: nie zejde na Twoj poziom, nie bede sie taplal w gownie po pachy. @Myszouf: Ty tez #!$%@? bys mnie obchodzil gdybym Cie mogl tam wrzucic, ale zbyt duzo takich pajacow i nie ma miejsca.
@Mrbimbek: ja nie rozumiem dlaczego w końcu nie pojawi się możliwosc filtrowania wpisów bez tagów, było to już wałkowane kilka razy. Wrzucisz jednego na czarnolisto to następnego dnia jest trzech nowych. @a__s pojawi się taka opcja kiedyś?
@The_Riddler: nie zejde na Twoj poziom, nie bede sie taplal w gownie po pachy.
@Myszouf: Ty tez #!$%@? bys mnie obchodzil gdybym Cie mogl tam wrzucic, ale zbyt duzo takich pajacow i nie ma miejsca.
Komentarz usunięty przez autora
No nic, będziesz hipotecznym przykładem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@a__s pojawi się taka opcja kiedyś?