Aktywne Wpisy
DanPenna +2
Z nauką dotyczącą powstania życia jest tak samo jak z religią. Obie nie potrafią powiedzieć w jaki sposób powstało życie i posiłkują się wiarą.
Według nauki, 4 miliardy lat temu, na ziemi powstała zupa. W tej ciepłej zupie, materia nieożywiona nagle zaczęła tworzyć związki organiczne, te zaczęły tworzyć części komórek, a później powstały pierwsze komórki. Problem w tym, że za ch%ja nie możemy odtworzyć tego procesu. Ba! Możemy wrzucić "do gara" materie
Według nauki, 4 miliardy lat temu, na ziemi powstała zupa. W tej ciepłej zupie, materia nieożywiona nagle zaczęła tworzyć związki organiczne, te zaczęły tworzyć części komórek, a później powstały pierwsze komórki. Problem w tym, że za ch%ja nie możemy odtworzyć tego procesu. Ba! Możemy wrzucić "do gara" materie
Helonzy 0
POMÓŻCIE.
Samochód po krótkiej trasie nie odpala.
Na tablicy rozdzielczej nic się nie świeci, silnik kręci i odpala, ale od razu gaśnie.
- NIC SIE NIE SWIECI / PUSTA TABLICA ROZDZIELCZA
- ODPALA, ALE GAŚNIE OD RAZU
Co może byc przyczyną? Seat Ibiza 2002
#samochody #mechanikasamochodowa #mechanika #warsztatsamochodowy #seat #ibiza #samochod
Samochód po krótkiej trasie nie odpala.
Na tablicy rozdzielczej nic się nie świeci, silnik kręci i odpala, ale od razu gaśnie.
- NIC SIE NIE SWIECI / PUSTA TABLICA ROZDZIELCZA
- ODPALA, ALE GAŚNIE OD RAZU
Co może byc przyczyną? Seat Ibiza 2002
#samochody #mechanikasamochodowa #mechanika #warsztatsamochodowy #seat #ibiza #samochod
Cześć Mireczki! Jestem w miejscu swojego życia z którego nie wiem jak ruszyć dalej. A mianowicie, co robić.. Jestem 3 lata po studiach i mam dobrze płatną pracę. Nie brakuje mi niczego. Mam czas na odpoczynek i trening na siłowni. Ale nie wiem co dalej. Żadnych szczególnych zainteresowań nie posiadam. Siłownia dla zdrowia i lepszego samopoczucia. Hajs się zgadza. Ale brakuje mi wyzwań. Brakuje mi czegoś, dzięki czemu poczuję, że żyję. Myślałem o dodatkowej pracy, ale nawet nie wiem za co mógłbym się chwycić.. Mam jakiś impas. W ogóle to się zastanawiam po #!$%@? ja to tutaj piszę. #motywacja #zycie #praca #jestestwo ##!$%@?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@AnonimoweMirkoWyznania: