Wpis z mikrobloga

Granie na polaczków jest dla mnie najgorsze, nawet z ruskimi przyjemniej się gra, trafiłem na jakiegoś heh pro playera w 5 dywizji xD pierwsza bramka moja ok powtórkę pominąłem bo taki mam zwyczaj później jego też powtórkę pominal, następnie karny dla mnie oczywiście obronił i kolejne gole jego już z cieszynkami, po 3:1 już zupełnie odpuściłem, miał chyba ustawiony nieustanny pressing bo przecinał wszystkie moje podania, przy 5:1 oczywiście dabik poleciał nie wiem co on robi w tej dywizji jeśli jest dobry to awansowałby sobie do 4( ja się bujam na pograniczu i jakbym miał okazję to jednak wolałbym awansować) jest też taka możliwość że zagrałem słaby mecz i pewnie jakbym wyszedł spod pressingu to dalej by były dziury ale miał opanowane te timed finishing więc i tak by coś strzelił bo taka to jest gra
#fut
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Testomyszon: @AgentBroda: na maxa w-----a jak gosciu ma gola z p---y albo nic ciekawego, a ogląda wszystkie powtórki.. później i tak wjeb dostaje i jest uciszony :p nie mówię bo sam nie raz oglądane jak ładnie strzelę, ale mi starczy pierwsza powtórka i tyle :D
  • Odpowiedz