Wpis z mikrobloga

@chinskiebajki: Wg SilphRoad to 3 najlepsza paczka w historii, najlepsza była ta z kwietnia 2018 kiedy dawali 24 passy. Ale ta też jest super, pod pewnymi względami może nawet lepsza (szczególnie jak passy nie są priorytetem)
  • Odpowiedz
@Logytaze: aktualnie mam jakieś 40 premium passów, juz wywalam je w ten sposób że jak było zadanie na meltana z raidami to tylko wchodziłem do lobby jakiegoś raida, którego samemu się nie zrobi i z niego wychodziłem, byle tylko odhaczyć te 10 raidów i pozbyć się paru premium passów, które zajmują mi miejsce w plecaku.
  • Odpowiedz
@pawel8511: 40 raid passów kosztuje 400 coinów. Ty nimi gardzisz i jednocześnie nie stać ciebie, aby powiększyć plecak za 200 coinów. Wytłumaczysz mi z czym masz problem? Dokup plecak.
  • Odpowiedz
@Logytaze: a po c--j mam wywalać inne przedmioty jak mi właśnie raid passy zajmują miejsce. Gram w takich godzinach że jak mi się uda zrobić ze dwa raidy w tygodniu to już jest coś.
  • Odpowiedz
@Logytaze: nom i właśnie najczęściej mam czas grać albo po 22, albo z samego rana jak raidów jeszcze nie ma. A jak już zagram czasem w dniu wolnym to zazwyczaj mam czas zrobić jakiś 1 raid solo do którego spokojnie wystarcza mi zwykły pass.
  • Odpowiedz