Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +173
Widzę, że idzie szerokie oburzenie w sprawie Majtczaka na adwokatkę, która powiedziała o kolizji, a sędzia ją poprawiła, że to wypadek bo były ofiary śmiertelne. Więc dzisiaj w #maszprawo o wypadku, kolizji i czy to oburzenie ma sens.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
Kolizja i wypadek to różne pojęcia NA GRUNCIE PRAWA KARNEGO.
KOLIZJA to wykroczenie z art. 86 k.w. Mamy tylko uszkodzone auto lub lekkie obrażenia (gojące się do 7 dni). WYPADEK to przestępstwo z art.
źródło: 629442429_1415979310229719_4732243898851729605_n
Pobierz
saintie +5
nigdy w zyciu nie zaufam komus kto ma fiuta

źródło: comment_MNJ1pojKy0WEB4linoR0LGHWQJRBTUrE.jpg
PobierzNo chyba ze ich dopadnie n----------e mozgowe spod znaku sjw, oby nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
A co do reszty, to kompletnie nie wiem, co z
źródło: comment_wEy1Z4tOMb4jVv3DoDdey04TpQtZNHmI.jpg
Pobierz@Lisaros: Nie może być różnie, Roguey zapostowała próbki ich grafomaństwa: https://rpgcodex.net/forums/index.php?threads/the-outer-worlds-obsidians-new-first-person-sci-fi-rpg-from-tim-cain-and-leonard-boyarsky.119594/page-97#post-5921621
i w dalszych postach masz przykłady.
A poniżej masz przykład od Megan Starks:
źródło: comment_i03osOmX7jfPdYctvQVo3t4ThOBMZO7X.jpg
Pobierz@Aerdyn: Mam cichą nadzieję, że gra będzie choć w połowie tak dobra jak gra Bloodlines (którą uważam za słabszą niż Arcanum i Fallout), ale na razie się na to nie zanosi. Jestem mocno ciekawy jak wygląda np. kreacja postaci, obstawiam, że będzie znacznie uproszczona w stosunku do Fallouta (że o Arcanum nie wspomnę, które miało chyba najlepszy kreator postaci ever).
Co do samej gry jestem nastawiony optymistycznie. W udostępnionym gameplayu nie podobało mi się drewniane strzelanie (ze względu, że był nagrywany na konsoli) i zachowanie potworów jakby rodem z mmorpg (stoją, zauważa cię i idą w twoją stronę). Ale z tego co wiem gra jest robiona na Unrealu więc mam
@Bethesda_sucks: Zakładam, że jak ludzie mówią o "klimacie fallouta w the outer worlds" to zapewne chodzi im o tę retro-futurystyczną część, ale faktycznie, gra pod tym względem bardziej przypomina mi już pierwszego Bioshocka niż Fallouta (nawet font