@leftfinger: Zawsze z tyłu głowy mam że takie madki to nie zrobiły aborcji bo presja społeczna żeby urodzić i w obliczu trudnej sytuacji zabrakło im odwagi.
@PolakAteistaMocnyII: a ja mam z tyłu głowy, że mimo popełnionego błędu, biora odpowiedzialnośc za swoje czyny, a nie #!$%@? w kryzysowje sytuacji jak tatuś, który jedyne co umiał zrobic to się spuścić
@Krysztal: No spoko ale kiedyś były inne czasy i sporo osób miało młodych rodziców i nic w tym złego. Tu chodzi o to że madka wpadła z sebkiem i teraz szuka tatusia.
@leftfinger: nikt o tym nie mówi. Ale jak jest jakaś jebnięta laska, bez szkoły, której ciężko napisać kilka zdań poprawnie w jej ojczystym języku, a ma do tego jakieś z dupy wymagania, to dziwisz się, że taki lekki hejcik poleciał? hmm ? ( ͡º͜ʖ͡º)
@januszniepije: Jak suka nie da to pies nie weźmie ( ͡°͜ʖ͡°) Chyba kobiecie powinno zależeć na zabezpieczeniu się przed ciążą. W innym wypadku to czysta głupota i tacy ludzie nie powinni się rozmnażać.
Jak suka nie da to pies nie weźmie ( ͡°͜ʖ͡°) Chyba kobiecie powinno zależeć na zabezpieczeniu się przed ciążą. W innym wypadku to czysta głupota i tacy ludzie nie powinni się rozmnażać.
@Kapsel3k: nie jestem antropologiem jednak zgadzam się że kobieta powinna iść w jakość, a chłopy idą w ilość, ale trzeba to jakoś pogodzić. Nie jesteśmy jaskiniowcami. Z obserwacji wynika że dzieciaki zawsze są
Drugi sort, na #!$%@? komubtorba z bagażami. Gardzę przegrywami ratującymi gorsze od siebie zera, tak się tworzy podgatunek podludzi, rasę patoli i przegrywów
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
#rozowepaski #madki
@leftfinger: 19. A jak jest gruba i ma dziecko to powinna.
@Kapsel3k: nie jestem antropologiem jednak zgadzam się że kobieta powinna iść w jakość, a chłopy idą w ilość, ale trzeba to jakoś pogodzić. Nie jesteśmy jaskiniowcami. Z obserwacji wynika że dzieciaki zawsze są
@Srajda: ale przecież o tym piszę, tylko dlaczego to zawsze facet się ulatnia? Gdyby się nie ulotnił to by nie była samotnie wychowującą matką...