Wpis z mikrobloga

• 2
@kamis182 według mnie najważniejsze pytanie czy już kiedyś korzystałeś z Androida, jeżeli nie może mylić ci się kilka rzeczy które są inne w androidzie. Jeżeli nie to pewnie po maksymalnie tygodniu już zalapiesz wszystko jak działa. Według mnie ciężej jest przenieść się z Androida na IOS niż w 2 stronę ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 1
@kamis182 no to według mnie nie powinieneś mieć dużych problemów z przyzwyczajeniem się, wiadomo możesz próbować wysuwać belkę z dołu, wracać aplikacje przyciskiem home, ewentualnie szukać przycisku cofnij w aplikacjach e których go nie ma. Ale poza tym nie powinieneś mieć większych problemów ^^
  • Odpowiedz
@kamis182: ja też korzystam nadal z wysłużonego 6s i nie widzę potrzeby zmiany, po wymienieniu baterii to już w ogóle uznałem, że będę z niego korzystać dopóki się nie rozpadnie. Może wstrzymaj się trochę, odłóż forsę i kup ip X? No chyba, że ten twój 6s jest już w opłakanym stanie
  • Odpowiedz
@kamis182: ale masz rozkminy. Płać i płacz, elytyzm tego wymaga ( ͡° ͜ʖ ͡°) doskonały, niemulący, niepogarszany przez apple, bezpieczny ijoes tego wymaga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wyznacznikmacierzy: jestem z okolic Wwy, ale chętnie dowiem się od Ciebie kto był Twoim resellerem ;)
Po moich doświadczeniach z ispotami i przeczytaniu regulaminu promocji obawiam się, że mogą mi nie uznać (delikatne pęknięcie w okolicach przycisku home).
  • Odpowiedz
@kamis182: w krakowie - iMad. Wymiana baterii jest pogwarancyjna więc jakieś obicia nie mają znaczenia - warunek jest tylko taki, żeby aktualna bateria w telefonie była oryginalna. Sam mam delikatne pęknięcie na przedniej tafli szkła i totalnie obśrupane aluminiowe kanty i bezproblemowo mi przyjęli.
  • Odpowiedz