Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +95
Widzieliście może posiadłość Zbigniewa Bojanowicza we wsi Stary Sopot (pow. białobrzeski, mazowieckie), jednego z najbogatszych Polaków wg Forbesa, właściciela słynnej firmy produkującej napoje Zbyszko Company? Złośliwi mieszkańcy tych okolic mówią na ten obiekt "cytrynowy pałac" lub "pałac Trzech Cytryn" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Link do galerii zdjęć z wnętrza pałacu KLIK - gdzie znajdują się m. in. prywatna kaplica, basen i portret Bojanowicza w stroju szlacheckim xD
#
Link do galerii zdjęć z wnętrza pałacu KLIK - gdzie znajdują się m. in. prywatna kaplica, basen i portret Bojanowicza w stroju szlacheckim xD
#
JIDF +89
Podchodzę do kasy, składam zamówienie, dostaje numerek i czekam. W międzyczasie okazuje się, że tabela z numerami zamówień gotowymi do odbioru na ekranie nie działa a numery co jakiś czas wykrzykuje ukrainka z dziwnym akcentem. Czekam 10 minut, ciągle odbijają się ode mnie małe dzieci, w środku wrzask, krzyk, ścisk, te ich maszyny piszczą aż kręci mi się w głowie. Czekam 15 minut a mojego zamówienia wciąż nie ma, a ukrainka wykrzykuje już numery od 60. Dłużej już nie wytrzymałem, uznałem że ktoś #!$%@?ł moje zamówienie i szybko wyszedłem bo miałem dosyć tej atmosfery w środku. Od razu pod lokalem zaczepiła mnie oczywiście śmierdząca żulica żebym "kupił jej zapiekankę".
Widziałem te reklamy z kanapką drwala itp które polecaliście I nawet przez pierwsze 2-3 minuty myślałem czy tego nie domówić i spróbować ale teraz już wiem że #!$%@? McDonald's i wbijam #!$%@? w to obrzydliwe miejsce. Nie wiem jak możecie jeść w takim zwierzyńcu
#jedzenie #jedzzwykopem #zalesie
@nodduje_w_uberze: No nie wiem, nie wiem.
@kanne: To raczej nie ja jestem "dałnem", że nie walczę o swoje wydane pieniądze xD