Aktywne Wpisy
ponerLokej +122
Niesamowite jak świat potrafi się zawalić człowiekowi w jednej chwili (╥﹏╥)
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
neverwalkalone +85
Młoda przeciętna Julka: Rodzić dzieci to nie obowiązek, moje ciało moj wybór, ja chce robić karierę i podróżować.
Społeczeństwo: Okej więc jako bezdzietna kobieta jesteś traktowana i masz takie same obowiązki jak mężczyzna. W razie wojny musisz iść na front.
Młoda przeciętna Julka: coooo prosze? To dziękuję, do widzenia, niech mężczyźni idą w kamasze, kobiety są słabsze.
#redpill #rownouprawnienie #pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #wojna
Społeczeństwo: Okej więc jako bezdzietna kobieta jesteś traktowana i masz takie same obowiązki jak mężczyzna. W razie wojny musisz iść na front.
Młoda przeciętna Julka: coooo prosze? To dziękuję, do widzenia, niech mężczyźni idą w kamasze, kobiety są słabsze.
#redpill #rownouprawnienie #pieklomezczyzn #blackpill #logikarozowychpaskow #wojna
Dzisiaj tak było XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Srik?
@Madridista98: @Mega_Smieszek W słowniku psikać to również kichać. Taki z Ciebie mega śmieszek, ale jednak nie do końca.
@Rruuddaa: Totalnie nic, ale wykopki ostatnio brandzlują się do każdego mema z Pikachu, więc byle gówno zdobędzie dziesiątki plusów.