Wpis z mikrobloga

• 39
@jas_wedrownik
@Ortofenylofenolan_sodu Nie mówię, że jest przeciętnie inteligentny, ale nie róbcie z niego turbo-myśliciela. Nie opieram swego zdania wyłącznie na jego programach, a bardziej na słowie pisanym - zarówno tym mniej poważnym w felietonach w "Polityce" jak i tym poważniejszym. Jakichś szczególnych przemyśleń u niego nie zauważyłem, przyznać mogę szczerze, że ma cięty język i tym może on takie wrażenie sprawiać, ale to tylko wrażenie.
  • Odpowiedz
@BigGuy: @Bosky00: Cóż. W moich oczach intelektualistami są ludzie tacy jak Leonard Susskind, Douglas Hofstadter, Andrej Karpathy czy Richard Dawkins.

Wojewódzki to dla mnie tylko wygadany i lekko gburowaty "celebryta", który wypłynął na mieszaniu z błotem dzieciaków w Idolu czy innym Mam Talent.
  • Odpowiedz
@xstempolx: W jego czasach radiowych goście dzwoniący do audycji gasili Kubę dość często, w jego telewizyjnym programie goście których publiczne emploi jest wręcz antyintelektualne również. Facet leci ze słuchawki i tyle jego ciętej riposty co mu wrzucą z reżyserki.
Od czasu kiedy się ośmieszał w międzynarodowej edycji talent show nie zmądrzał, a od czasu kiedy w polskiej edycji mieszał z błotem amatorów ( i w sumie na tym chamstwie wypłynął
  • Odpowiedz