Aktywne Wpisy

Ile w was zostało z dawnego siebie?

solejukowski +31
Jak prawica wychwalała morderstwo (100 lat temu):
Morderca Narutowicza został szybko zidentyfikowany. Był nim Eligiusz Niewiadomski, dość znany polski malarz, profesor sztuki i krytyk. Niewiadomski nie należał do Narodowej Demokracji, ale był skrajnym nacjonalistą i antysemitą. Postanowił zabić Narutowicza, ponieważ został on wybrany na prezydenta dzięki głosom żydowskiej mniejszości. Niewiadomski uważał go również za narzędzie w ręku Piłsudskiego, którego nienawidził.
Nim Niewiadomski został uznany za winnego i skazany na śmierć, znaczna część polskiego społeczeństwa
Morderca Narutowicza został szybko zidentyfikowany. Był nim Eligiusz Niewiadomski, dość znany polski malarz, profesor sztuki i krytyk. Niewiadomski nie należał do Narodowej Demokracji, ale był skrajnym nacjonalistą i antysemitą. Postanowił zabić Narutowicza, ponieważ został on wybrany na prezydenta dzięki głosom żydowskiej mniejszości. Niewiadomski uważał go również za narzędzie w ręku Piłsudskiego, którego nienawidził.
Nim Niewiadomski został uznany za winnego i skazany na śmierć, znaczna część polskiego społeczeństwa
źródło: temp_file8870643464420519074
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@DoomsDayHellno: z grafikami i artystami jest ten problem że skill może i mają ale kto to kupi? Za to jest pełno pasożytów którzy by ci dale pare tysięcy a resztę by zgarneli dla ciebie
I mam to samo co ty. No i też jakos chciałbym pomnożyć oszczędności. Pomysłów mam z 30, tylko to musi z czegoś wychodzić. Trzeba zaczynać od małych rzeczy - i nazywam takie coś mnożniki. Czyli takie działanai które podejmujesz przez kilka miesięcy żeby można je było wykorzystać w kilku miejscach. Wtedy one baaardzo procentują, i dostajesz takiego boosta w
- ludzie, którzy mi odradzają praktycznie wszystkiego
- nie mam gadanego, w ogole, myślę zajebiście wolno
- braki w finansach, ale to wiadomo
- szkoła zabiera mi
@etc_daemon: Wystarczy że powiążę grafika i gościa co lubi pisać, pracować z tekstem i wydaję książeczkę do
Czym jest 100k kredytu dla osoby z dochodem 10k? Dążę do tego by mieć większy dochód i automatycznie móc brać bez obaw większe kredyty. Pieśń przyszłości mam nadzieję.