Aktywne Wpisy
schabowy01 +85
Tak prosze panstwa wyglada nielegalna kontrola predkosci. Mierzenie pod katem z przeciwnego pasa. Sprytny milicjant mierzyl predkosc z obu stron ale tak sie wylosowalo, ze akurat mierzenie tej strony ktora ja jechalem bylo nielegalne i na pewno o pare km/h pomiar byl przeklamany. Jak ktos ma troche punktow karnych na koncie to takie przeklamanie chocby 1 km/h przykladowo zamiast 70 km/h pomiar bedzie 71 km/h przy ograniczeniu do 50 km/h moze skutkowac
źródło: obraz
Pobierz
Fikster +207
Jesteśmy uwięzieni w Układzie Słonecznym.
Największą prędkość osiągniętą przez obiekt stworzony przez człowieka ma sonda Parker Solar Probe ~700 000 km/h (czyli ok. 0,064% prędkości światła).
Najbliższe nam obiekty to układ Alfa Centauri w gwiazdozbiorze Centaura: Proxima Centauri - 4.24 lata śwetlne.
Sonda Parker Solar Probe leciałaby do Proxima Centauri optymistycznie 6 540 lat.
Średnica naszej galaktyki to 100-120 000 lat świetlnych
W obserwowalnym wszechświecie są około 2 biliony (2 × 10¹²) galaktyk
Największą prędkość osiągniętą przez obiekt stworzony przez człowieka ma sonda Parker Solar Probe ~700 000 km/h (czyli ok. 0,064% prędkości światła).
Najbliższe nam obiekty to układ Alfa Centauri w gwiazdozbiorze Centaura: Proxima Centauri - 4.24 lata śwetlne.
Sonda Parker Solar Probe leciałaby do Proxima Centauri optymistycznie 6 540 lat.
Średnica naszej galaktyki to 100-120 000 lat świetlnych
W obserwowalnym wszechświecie są około 2 biliony (2 × 10¹²) galaktyk
źródło: 80x50
Pobierz

Od jakiegoś czasu pisze sobie z kolega z pracy (kiedyś pracowaliśmy razem, teraz już nie przez co się nie widujemy) i nie wiem co mam o tym myśleć.
Wydaje mi się że był (jest?) zainteresowany, trochę flirtujemy w tych wiadomościach, ale nic poza tym. Nic nie proponuje oprócz tego że ostatnio zaproponował mi podwozke z dworca do domu kiedy to wracaliśmy razem pociągiem.
W sumie to spotkanie w pociągu było jedynym w przeciągu dłuższego czasu, ale wydaje mi się że bardzo fajnie nam się gadalo (no i znowu się do mnie przysuwal).
Na pożegnanie wtedy dostałam buziaka w policzek co dla mnie było trochę niespodziewane co nie znaczy że niemiłe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem sama o co chodzi, bo widzę że czasem jakby sobie na trochę więcej pozwala w swoich wiadomościach a czasem jakby sam hamuje mówi że 'dobra, koniec bo jeszcze powiem coś głupiego' albo 'dobra, w złym kierunku poszła ta rozmowa'
Trudno mi odczytać o co może mu chodzić, daje mi tak sprzeczne sygnały że ho a nie ukrywam że mi się podoba
Od razu zaznaczam, że tak pisze do niego pierwsza, ale czasem czekam też na odzew z jego strony który jak zauważyłam często pojawia się gdy on ma okazję się odnieść do czegoś o czym mówiliśmy wcześniej, jakby nie mógł tak po prostu napisać.
Odpuścić bo tylko niepotrzebnie tracę energię i czas i traktować go jako kolege czy jednak coś może być na rzeczy z jego strony?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki?
Nie wydaje mi się że jest nieśmiałym typem wiem też że ma też doświadczenie w związkach.
Btw czy to normalne że zwraca się do mnie czasem per 'kochanie', 'księżniczko', 'gwiazdko' może on ma takie wtracenia po prostu a ja dorabiam do tego teorie.
No nie
Dorabiasz teorie do czułych słówek, a idąc dalej w kobiece domysły niczego nie osiągniesz. Weź się w garść, pogadaj z nim o tym przy okazji i głowę będziesz miała czystą.
Dzięki za porady :)
@Blaskun, @Awake, @LobuzKochaMocniej, @cceeoo
Trzymam kciuki, żeby poszło po Twojej myśli!
@Blaskun co sonduje? moja reakcje czy swoje odczucia?
Jakiś czas temu rzucił w luźnej rozmowie że narazie nie ma siły na związki ale to było jakieś 2-3mies temu...
@RustyJames żony nie ma, dziewczyny też raczej nie
@kawalekpodlogi staram się ułożyć w głowie scenariusz jakbym mogla to zrobić, póki co efekty są marne
A chemia wydaje mi się że
Postaram się dać znać :)