Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
To znów ja z wpisu

Dziś byłem z nią w kinie ... było fajnie, film o queen 7.5/10 w mojej skromniej ocenie. Z tego co mówiła to jej też się film podobał i na koniec jak ją już odprowadziłem to podziękowała i powiedziała że fajnie było ... czy ja dobrze to robię? czy źle? Niestety za rączkę nie trzymałem i nie poprzytulałem w kinie bo czasami nie wiem czy ona tak lubi czy nie, czy mogę nie mogę ... oj ciężko wybadać.

Codziennie jak się widzimy to jak się witamy to takie "cześć" i tyle ale jak się widzimy tam by gdzieś wyskoczyć to przytulasek leci ... nie wiem co o tym myśleć teraz :/

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mój tata zawsze mówił: "Jak nie wiesz co robić, to całuj! One tylko na to czekają!"

Kiedyś mu nie wierzyłem, ale potem uznałem, że ma rację. Nie masz nic do stracenia bo jak jej zależy i wybierzesz zły moment to i tak nie stracisz pozycji(a możesz zyskać za podjęcie próby) a jak trafisz w odpowiedni moment to pokażesz, że jesteś zdecydowany i, na jakim rodzaju relacji Ci zależy. Powodzenia!
  • Odpowiedz