Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wy jesteście jakieś p------e #rozowepaski?
Koleżanka mi właśnie z mordą wyskoczyła czemu nie zainteresuję się naszą wspólną koleżanką, skoro ona daje mi znaki.
Takie znaki, że siada k---a innym na kolanach w mojej obecności (żebym się poczuł zazdrosny jak sie okazuje) i od czasu do czasu trąca mnie ręką.
To są wasze znaki na podryw?

#zwiazki #podrywajzwykopem

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: pewnie chce wymusić na tobie chęć rywalizacji o siebie z innymi samcami bla bla bla pewnie wcześniej tez coś było tylko nie chwyciłeś tego, to jeden z najprostszych chwytów bal bla.
Zazdrością bym tego nie nazwał no chyba ze pokarzesz sie jej z swoja inna wybranka a wtedy...

ed. podaj wiek
  • Odpowiedz
OgnistyWybranek:

A odruch ssania to co?

@Jan0l: Misiu, ja o umiejętnościach mówię, nie odruchach, cechach osobniczych ssaków czy reakcjach biologicznych lub fizjologicznych. To co innego. To tak jakbyś nazywał krwawienie czy spanie umiejętnością. Nie nazwiesz, nie?

Tak samo umiejętnością nie jest na przykład robienie kupy. Po prostu wydalasz. Biologia. Ale już robienie kupy do kibelka, podtarcie się i użycie bidetu po - to umiejętności. Umiejętności, z którymi się nie urodziłeś, tylko ich nauczyłeś
  • Odpowiedz
@Horiglas: miałem identyko sytuację xD a najlepsze że ją koleżanki tak podpuściły żeby mnie na dystans brała to wtedy będę bardziej o nią zabiegał, a ja ją po prostu olałem bo myślałem że po prostu nie jest zainteresowana xdd Znalazłem inną i zaczął się foch, groziła mi nawet że mi będzie uprzykrzać życie i inne tego typu gówna ehh.. różowe
  • Odpowiedz
@hehenuanek: ale skąd on miał COKOLWIEK wiedzieć? Z lotu ptaków? Logicznie rzecz biorąc, jak siada komuś na kolanach to jest zainteresowana tym komu siada. Trącanie w rękę to już kurła jak jakaś podstawówka i raczej z tym się to kojarzy, niż z jakimś podrywem.
@niepanimaju: nic nie robi w sensie, że co, że zachowuje się normalnie? Podsuwaja pod nos - no to zajebiste podsuwanie, że nikt normalny nie
  • Odpowiedz
@slowiczak: Zaproponowałam to kiedyś facetom i w normalnym życiu i tu - usłyszałam w obu przypadkach, że różowym to łatwiej, a takie zaczynanie rozmów nie jest miłe i podkopuje pewność siebie.
  • Odpowiedz