Wpis z mikrobloga

@Bounty: Mogę się zgodzić że sam koktajl to gruba akcja. Natomiast ja mam na myśli całą otoczkę. To co się dzieje kiedy europejskie ekipy tam jadą. Prawdziwy wyjazd a nie zabawa w kordonie policji i bluzgi na stadionie kiedy przeciwnik nie podejdzie. No ale rozumiem że rośnie pokolenie dla którego bluzgi na meczu to już coś strasznego :)
Przecież nawet wystarczy spojrzeć na wyjazdy w Polsce 10-15lat temu i wyjazdy
  • Odpowiedz
@PatologiiZew: nie zgadzam się. Nie chcę oglądać takich obrazków, jak podczas derbów krakowaw, gdzie race były rzucane w kobiety i, dzieci. Miejsce patusów jest w więzieniu
Ale oprawy i doping bardzo lubię
  • Odpowiedz
@zajelimilogin: Bez problemu. Ochrona nie sprawdza Cie tam praktycznie. Wiem, bylem na meczu z AEK kilka tygodni temu.
Wchodzisz jak do siebie, stoi kilku policjantow, ochrona, ale wszyscy jako statysci chyba. Wbijasz z plecakiem i pelnymi kieszeniami bez najmniejszych problemow.
  • Odpowiedz
aek lewaki?

@Kapa3991: Mają też grupy prawicowe, scena grecka nie jest jak polska i tam w jednym klubie masz grupy o obu orientacjach politycznych które często się zwalczają. Co ciekawe prawicowa grupa AEK-u Ateny była parę razy gościnnie na Śląsku Wrocław.
  • Odpowiedz