Aktywne Wpisy
Vamyss +596
Ale jestem w-------y, prowadzę JDG jako ratownik medyczny. Chciałbym etat no ale niestety pogotowia w Polsce nie chcą ich tak łatwo rozdawać, a przynajmniej w moim regionie.
Ubrania robocze kupuje sam
Cały sprzęt - stetoskop, latarki diagnostyczne, latarki do pracy etc kupuje sam
Kursy
Ubrania robocze kupuje sam
Cały sprzęt - stetoskop, latarki diagnostyczne, latarki do pracy etc kupuje sam
Kursy

Unifokalizacja +68
#kpo wygląda na to, że będą kontrole i to takie po których będą odbierane środki jeśli ktoś przycwaniakował. Akurat jeśli chodzi o dotacje unijne to rząd może żądać zwrotu. To nie jest tak, że jeśli dotacja została przyznana to klamka zapadła.
W tej chwili nie mam na kogo głosować ale widzę jedną różnicę: przynajmniej obecni podali wiadomość publiczną żeby wszyscy się dowiedzieli i będą odbierać cwaniakom dotacje. Poprzednio grube miliardy
W tej chwili nie mam na kogo głosować ale widzę jedną różnicę: przynajmniej obecni podali wiadomość publiczną żeby wszyscy się dowiedzieli i będą odbierać cwaniakom dotacje. Poprzednio grube miliardy

Koktajl mołotowa na trybunę przyjezdnych
Mecz AEK Ateny - Ajax
#mecz #mirkohooligans #pilkanozna #ligamistrzow
źródło: comment_Wi0fD1SmK4XryYk8DlyXTOJWK9m4TSxl.jpg
PobierzRzucanie siepalenia koktajlami mołotowa - nie
Proste
Przecież nawet wystarczy spojrzeć na wyjazdy w Polsce 10-15lat temu i wyjazdy
Ale oprawy i doping bardzo lubię
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Wchodzisz jak do siebie, stoi kilku policjantow, ochrona, ale wszyscy jako statysci chyba. Wbijasz z plecakiem i pelnymi kieszeniami bez najmniejszych problemow.
@Kapa3991: Mają też grupy prawicowe, scena grecka nie jest jak polska i tam w jednym klubie masz grupy o obu orientacjach politycznych które często się zwalczają. Co ciekawe prawicowa grupa AEK-u Ateny była parę razy gościnnie na Śląsku Wrocław.