Aktywne Wpisy
dexter1213 +28
#budowadomu
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirasy i Miabele, pijcie ze mna kompot, bo nadszedl upragniony dzień( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze pewnie za miesiąc będe miał dość, ale nikt mi nie zabroni się teraz cieszyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_9219
Pobierz
Postaram sie od dziś nie palić tego szajsu....oby sie udało, traktowałem to jak uspokajacz, ucieczke przed nerwicą natręctw (╯︵╰,)
#rzucampalenie
#rzucampalenie

źródło: comment_yoqTgbhNBQn9SG8fmS3ERVc7qfX1D0Zo.jpg
Pobierz@LookAhead: Nie wiem gdzie klikać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio to jakim dzbanem trzeba być żeby czepiać się przegrywów że robią eksperyment zamiast osób które dają się na tak oczywiste baity nabrać, często wielokrotnie.
źródło: comment_TYH3hHuGjnj4HD4JaWs0crYH0faaALrD.jpg
Pobierztak samo można nazwać szukanie chada przez loszki 1/10 ;) ale kobiety nazywają to wymaganiami
Też nie korzystam z tindera ale kiedyś korzystałem
@gwiezdny_wodnik: Moim zdaniem to nie jest tak, że albo w jedną albo w drugą - zwiększona pewność siebie po stronie faceta na pewno nie pozostaje bez wpływu na całość.
Co do eksperymentu z nickiem - podoba mi się, tzn. przynajmniej jest to coś nowego, miałeś też "grupę kontrolną" w postaci innego konta z losowym nickiem. A w
chciałabym wierzyć ( ͡°
a tak szczerze to w innym wątku miałaś rację bo https://www.wykop.pl/wpis/36999683/szukaj-dziewczyny-na-tinderze-dziw-sie-ze-trafiasz/
W realnym życiu nie do końca tak to wygląda. Panują co prawda podobne zasady ale różnią się od siebie na tyle że z łatwością
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora