Aktywne Wpisy

Kordian_ziom +128
Dzień dobry, idziemy z Bąblem na żer zagryźć jakieś dziecko (jak już przestanie się bać biedronki z trawnika)
#pokazpsa #psiarze #smiesznypiesek
#pokazpsa #psiarze #smiesznypiesek
źródło: temp_file3154429818223408883
Pobierz
Polejmnie +358
Mamy ciąg dalszy afery z zagryzionym mężczyzną...
"Grubo. Naprawdę grubo. Były oficer policji, właściciel psów, które zagryzły mężczyznę w lesie w Zielone Górze miał już wcześniej odebrane psy, schronisko nie chciało ich wydać, to przyjechał z kolegami z policji i wymuszono na schronisku ich wydanie.
W 2022 roku te psy zaatakowały w lesie kobietę z dzieckiem, kobieta dzwoniła na numer alarmowy, ale policja pojawiła się dopiero po 4 godzinach, jak stwierdzono, "ktoś" odwołał
"Grubo. Naprawdę grubo. Były oficer policji, właściciel psów, które zagryzły mężczyznę w lesie w Zielone Górze miał już wcześniej odebrane psy, schronisko nie chciało ich wydać, to przyjechał z kolegami z policji i wymuszono na schronisku ich wydanie.
W 2022 roku te psy zaatakowały w lesie kobietę z dzieckiem, kobieta dzwoniła na numer alarmowy, ale policja pojawiła się dopiero po 4 godzinach, jak stwierdzono, "ktoś" odwołał
źródło: 1000052946
Pobierz

źródło: comment_NmgiJ6m6E0mO9ner6TALBtuwZAM4IQ2h.jpg
Pobierz@xstempolx: i mają dużą wiedzę odnośnie tego co się dzieje w mieście - co gdzie budują, jakie są plany. Jak się trafi miły kierowca to można miło spędzić podróż i dowiedzieć się wielu rzeczy
'to jak długo już w uberze?'
Nie działa.. Odpowiedział: Ja ni panimaju
Wsiadasz do taksówki, mówisz dokąd jedziemy.
Pół minuty ciszy.
Zaczyna się:
- Jak tam pan myśli, Legia wyjdzie z grupy w tym sezonie?
- Eee... ja tak za bardzo nie interesuję
@Eneduerabe08: ja
kiedyś rozmawiałem z taksówkarzem, spoko gość
trochę w życiu mu nie wyszło bo był inżynierem hydrogeologii i prowadził ciekawe projekty w pl
musiał jeździć na taxi bo chciał wystartować z własnym biznesem ale mu się noga
Właśnie, jaki to ma sens?
To tak jakby rozmowiać z psem