Aktywne Wpisy
klubzangli +46
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

wfyokyga +34
Wczoraj se widziałem 2 terminator, to teraz trzeba jedynke remastered obejrzeć. Pierwszej części to mało pamiętam
źródło: temp_file6613009213500803446
Pobierz

Ja dopiero poszukuję przepisu na mus idealny. Ale zaręczam, że ten jest bardzo smaczny :)
100g czekolady ( u mnie gorzka bez cukru Wawel)
50g masła
1 jajko L
200g śmietanki 36%
Czekoladę i masło roztopić w kąpieli wodnej, odstawić do lekkiego przestudzenia.
Ubić śmietankę na sztywno, odstawić do lodówki.
Jajko ubić aż podwoi objętość, ciągle ubijając dodać czekoladę z masłem, na koniec wmieszać ¾ ubitej śmietanki.
Rozłożyć na 4-5 niewielkich porcji, udekorować pozostałą bitą śmietaną, ewentualnie posypać kakao, startą czekoladą lub orzechami
MAKRO: 1643kcal 21B 158T 11W
Na porcję ( przy 5 ): 329kcal 4B 32T 2W
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
źródło: comment_bzNuDO3VWVR8ELWS4ExA2Uez2MHD06fo.jpg
PobierzA czy to dużo czy nie to już od bilansu zależy, jak jesz 1500 to pewnie tak.