@enforcer: oraz ludzie ktorzy smieja sie z pracy w maku a sami robi za organiczne wozki widlowe gdzies na jakims magazynie czy inny gowno doradta w kastoramie xD
Nigdy tego nie zrozumiem, przecież tam może jest czasami #!$%@? ale ludzie zawsze są mili i serdeczni i uśmiechnięci. Nie tylko ci przy kasie ale i na hamburgerach, zawsze ich obserwuje.
@JurandSpychowo: Kiedyś mnie notorycznie #!$%@?, dzwonili często w dziwnych godzinach albo kilka razy dziennie. Zmieniłem numer telefonu, wycofałem wszędzie zgody na przekazywanie danych w celach marketingowych i już mam święty spokój. Przy czym pisząc wcześniej telemarketerzy nie miałem na myśli sytuacji gdy np. kończy mi się umowa na telewizję i tydzień przed końcem umowy dzwonią i słuchaj, przypominamy że umowa się kończy, mamy taką a taką nową ofertę, co ty na
U nas kolega nie zdał bo miał dużo nieobecności. Teraz dosyć że pracuje w Macu (Zawsze coś) to jeszcze z obecnością jest o wiele lepiej. Widać że praca "pomaga", nie ważne jaka jest ( ͡º͜ʖ͡º)
@enforcer: tacy ludzie to gimbusy na utrzymaniu starych, którzy jeszcze nie odcięli się od pępowiny i myślą, że świat należy do nich. W ogóle to Polska jest krajem magistrów, co to rączek sobie brudzić nie będą
mój obecny facet pod każdym względem w rankingu wypada gorzej od moich byłych, ale za to traktuje mnie gorzej i ma #!$%@? ego w kosmos bardziej niż oni wszyscy razem łącznie. skąd się biorą tacy ludzie XD #zwiazki #depresja
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Messix:
@randy_randy: Nie no to wiadomo, że haniebny czyn godny kary śmierci. Gorzej niż bycie płatnym mordercą! Co innego klienci div błehehehahahe
Komentarz usunięty przez autora
@Messix: