Aktywne Wpisy

DuzyOgurek +1
Czy jak mam 2 psy w domu jednorodzinnym to jestem jebanym psiarzem czy nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
- Tak. 53.6% (226)
- Nie. 19.9% (84)
- Trochę 26.5% (112)

mocarnyknur +139
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_6gGqkFvNKHLaY5uMmuuluq5PHiRUYrid.jpg
Pobierz@djtartini1:
Tak, ten najpopularniejszy to są kolorki, neony i inne cuda na kiju, mocno nastawione na nastolatki, ale to tylko część gatunku. Są zespoły, boybandy, gdzie średnia wieku przekracza 30 lat a może i 40 lat. Dodatkowo te zespoły z mniejszą lub większą aktywnością działają po 10-20 lat, więc te nastolatki dorastały
@Gaya_Deguchi: To na pewno prawda, ale w przypadku Azjatów, w Europie i USA te zespoły nie były znane i to pewnie jest odpowiedź.
a teksty - tak samo, zależy na kogo trafisz. Ja,
@djtartini1: to samo :D
mnie akurat ciągnie do kpopu, bo mam właśnie ogromny sentyment do popowych piosenek z przełomu wieków, do boybandów itd. i taki dobry gatunkowo pop znalazłam właśnie w Korei, ale jak pisałam - jestem mocno selektywna, i wiele szczególnie teraz okrzyczanych bandów, mnie kompletnie nie jara ( ͡° ͜
@Gaya_Deguchi: bardzo prawda( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co jakis czas sobie puszcze do treningu i wiem sporo o kpopie, ale no mam swiadomosc ze jest to zwykla, mainstreamowa popowa papka, wiec zachowuje do tego po prostu dystans no i lubie tego mema.
Tu bardziej chodzilo o pstryczek w nos w strone rakowego fanbase'u. (・へ・)
kpop w Polsce nie jest szczegolnie popularny wsrod +20 latek i nie spotkalem sie zeby jakies
@wrnina: Nawet? To jak rozumiem główni odbiorcy, czy pojedyncze przypadki? A ile w wieku 50-60 lat? Masz jakieś badania, czy to tylko kolejny dowód anegdotyczny? Rozumiem, że 30 lat to z Twojej perpektywy stara osoba, ale to nic nie udowadnia, tym bardziej, że takich przypadków wyżej nie negowałem.