Aktywne Wpisy
kropla_bez_kitu_benc +129
Oczywiście wszyscy przejmują się kobietą. Los mężczyzny mają w poważaniu, nikt nawet o nim nie wspomina xD Tragiczny jest ten świat.
#izrael #wojna #palestyna #pieklomezczyzn
#izrael #wojna #palestyna #pieklomezczyzn

marcelus +13

Ostatnio spotkałem koksa młodego na siłce i powiedział mi żeby lepiej trenować FBW bo organizm to jedna maszyna, zamiast trenować poszczególne partie mięśni jednego dnia (poniedziałek klata-biceps... itd)
Jak to u was wygląda? sam stażem jestem ponad rok na siłce.
Jaki trening wybieracie splity na kilka partii mięśni czy full body workout?
Synteza białek i 48h? O dupę rozbić, bo ważniejsza tutaj jest kwestia CUN i powrót do homeostazy, a następnie superkompensacja.
Mozesz ulozyc zajebisty split jak i ciulowe fbw i na odwrot.
@deshix:
Wszystko finalnie obija się o geny. Jak wydala na 3 x per week partia, objętościowo to na wszystkim zrobi progres. Dla większości jednak to będzie dużo. Odwołuję się tutaj do Grega Nucklosa, McRobeta, Lylego, czy Thibaudeau. Sam najlepsze rezultaty robiłem na góra/dół 2 x
No tak masz rację, jeżeli to na tyle obciążający CUN trening, że ktoś te 2-3 dni nie śpi po nocach i trzęsą mu się ręce jak na clenie. Wszystko też zależy od adaptacji, wcześniejszych doświadczeń i samej manipulacji intensywnością/objętością i pytanie czy robione jest to metodą blokową/liniową czy ma tez budowany system autoregulacji w trening (dlatego uważam też za sensowniejszy greyskull LP aniżeli SS/SL z tego powodu, bo ludzie albo
Jak chodzisz częściej niz 3 razy to dobrze tez sprawdzi się Push/Pull ( ͡~ ͜ʖ ͡°)