Wpis z mikrobloga

Na miejscu Lewego poszedłbym do rudego i krótka piłka - ogarniasz dobrego selekcjonera albo mam w dupie ten cyrk.
Podziwiam go, że chce mu się grać w tej piaskownicy. Mnie deprecha by dopadała już podczas dostania powołania.
#mecz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DanielAquarius: po wpisach w gorących stwierdzam, że decyzja o nieoglądaniu tego gówna w wykonaniu repry to jedna z lepszych decyzji jakie podjęłam. Szkoda czasu, wam też to polecam. Może zmniejszą się choć trochę nakłady hajsu jakie się wtapia w tych turbodebili i drewnokopytnych
  • Odpowiedz
  • 1
@provotor bo musimy mieć więcej defensorów bo tu jest największa tragedia, obrona i wyprowadzanie piłki, co ci po 3 napastnikach jak będą robić za pomocników którymi ofc nie są
  • Odpowiedz
@r4do5: a trener portugalczyków (CR7) ustawił sobie skład pod siebie i wygrali Euro ¯\_(ツ)_/¯

Dodatkowo gra na CR7 wyprowadziła ich z grupy, inaczej by nie wyszli.
  • Odpowiedz
bo musimy mieć więcej defensorów bo tu jest największa tragedia,

@BaRi: W obecnej formie wypadałoby, żebyśmy grali systemem:
8-7-4, podaję skład:

Fabiański, Bereszyński, Olkowski, Glik, Bednarek, Kamiński, Lewczuk, Kędziora, Rybus - Makuszewski, Kurzawa, Zieliński, Krychowiak, Klich, Grosicki, Krzynówek - Lewandowski, Milik, Piątek, Olisadebe
  • Odpowiedz
@BaRi: nie mówię żeby wsadzać 3 ale grajmy tym prostym 4-4-2 bo to nam wychodziło albo innym ustawieniem angażującym 2 napastników (prawdziwych napastników a nie Ziela). Nie widzę tego jak dalej będą eksperymenty i sadzanie na ławce napastnika, który jest w czołówce strzelców Serie A. @peszmerd: czyli uważasz, że ten skład, który mamy gra o wiele lepiej niż Milik czy Piątek? ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@provotor: czy ja cos pisalem o tych pilkarzach? Nie, napisalem tylko, ze Milik gra gowno i Piatek nie jest Midasem. Milik w ogole nie powinien byc powolywany na kadre.
  • Odpowiedz
@provotor to żeś r------l XDDDDDDD Milik to się nadaje do okręgówki i każdy kto ogląda jego wyczyny albo chociaż przypadkiem gdzieś widzi tk wie że to p---a nie piłkarz
  • Odpowiedz
@Wejszlo: Problem jest taki, że piłka nożna była, jest i będzie najpopularniejszym sportem. Ludzie będą to ogladać chociażby pp to by pośmiać się z naszych gołębi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DanielAquarius: chce mu się czy nie to nie istotne, dzięki kadrze robi zajebisty hajs i po prostu żeby zarabiać musi uczestniczyć w tym cyrku. Praktycznie wszystkie kontakty reklamowe lewego to kampanie w polskich mediach. No a jak widzieliśmy po mistrzostwach to ludzi z marketingu nie interesują jego osiągnięcia u niemiszaków tylko w kadrze, bo to jej mecze ogląda większość Polaków. Jak tylko nie poszły mu mistrzostwa to zaraz większość reklamodawców
  • Odpowiedz