Wpis z mikrobloga

Mireczki warto zakładać tam konto? Jestem trochę uprzedzona do portali randkowych, ale miałam już kilka lat przerwy i może coś się zmieniło...

#badoo #tinder #zwiazki
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Celty: warto. Dobra selekcja (i niefrustrowanie się wiadomościami), wstępne odrzucanie ludzi z innymi celami i cierpliwość to podstawa. Fakt, ze Tinder się skiepścił wraz z popularnością - taki cykl życia każdej apki, ale ja używam i dotąd nie mam zastrzeżeń do żadnej spotykanej w realu osoby.
  • Odpowiedz
@wodze_owce_na_manowce: Niekoniecznie szukam męża i księcia na białym koniu, chociaż jeśli miałabym się określić, to bardziej to pierwsze.

Prawda jest jeszcze bardziej prozaiczna. Za pół roku kuzynka bierze ślub i powiedziałam, że za żadne skarby nie pójdę na nie bez osoby towarzyszącej.

Problem leży w tym, że nie jestem, "społeczną ekshibicjonistką". Nie mam nawet konta na facebooku. Głupie wydaje mi się, ocenanie kogoś tylko na podstawie zdjęcia (biorąc pod uwagę
  • Odpowiedz
@kwasnydeszcz: ludzie - szczególnie kobiety - często się boją iść samemu na imprezę typu: wesele, no bo jak to, samemu tak? Dziwnie tak! Co ludzie pomyślą, że jestem jakimś przegrywem? A Z KIM JA SIĘ BĘDĘ BAWIĆ? xD itd. Ot, taka oznaka słabej psychiki.
  • Odpowiedz
@kwasnydeszcz:
@Wolowinka:
Może i jest to oznaka słabej psychiki, ale w momencie gdy już raz tak poszłam na wesele, gdzie bez mała wszyscy byli sparowani i zaczęły się tańce w parach, to nie czułam się wtedy tak na 100%. Ale nie będę się już tu wam użalać, bo to nie o to chodzi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz