Aktywne Wpisy
Chłopak z moich okolic, nie jest to laska, która w ciągu tygodnia zbierze 2 miliony złotych, ale młody chłopak, którego poraził prąd.
I to nie tak, ze łaził jak idiota po stacjach transformatorowych, rozdzielniach, tylko był na rybach i nie zauważył, ze nad nim wędka dotkneła przeodów wysokiego napięcia.
Nie rodzice założyli zbiórkę, nic nie próbują ugrać na tragedii syna, to Towarzystwo przyjaciół dzieci postanowiło założyć zbiórkę
Nikt nie prosi o przelew
I to nie tak, ze łaził jak idiota po stacjach transformatorowych, rozdzielniach, tylko był na rybach i nie zauważył, ze nad nim wędka dotkneła przeodów wysokiego napięcia.
Nie rodzice założyli zbiórkę, nic nie próbują ugrać na tragedii syna, to Towarzystwo przyjaciół dzieci postanowiło założyć zbiórkę
Nikt nie prosi o przelew
Palestyn +216
@HHHHHH: Ty chyba nie wiesz, co mówisz. Skąd w ogóle wziąłeś takie liczby? Czy to tylko takie gadanie dla gadania?
@sztefen_muller: targi i bazarki były nawet w większych miastach, nie wiem jak teraz, ale w mniejszych trzymają się dobrze, więc niekoniecznie trzeba było mieszkać na zadupiu.
Szczerze nienawidziłam tych miejsc i jak mnie matka z babką ciągały to byłam chora xD Zero prywatności, tłumy jak na otwarciu jakiegoś miasta, ehh. Fakt faktem, że takie miejsca istnieją nadal, ale nie wiem,
W Mińsku Mazowieckim też nadal działa. Został parę lat temu "wyremontowany" ale ludzi tam więcej w weekendy niż na mszy o 8 rano i oczywiście targowisko rucha w dupę PiS bo jest otwarte w każdą niedzielę
Dodatkowo np. płaszcze. W sklepie za 600-800 zł ciężko coś dostać, a jak już to z poliestru. A na bazarku ładny płaszcz z bawełny lub lnu za 300-400 zł.
Tak samo z butami. Te wszystkie CCC i Daichmany, to słaba chińszczyzna. Buty z plastiku
@sloiczy: haha myślę że byś się zdziwił gdybyś zobaczył ile taki "biedny" handlowiec wyciąga na koniec miesiąca xD
Co?