Aktywne Wpisy
Stalionnn +89
brh4life +95
Całe świadome życie serio myślałem, że rossja to potężny militarnie kraj. Grało się tyle w Call of duty MW gdzie ruscy przeprowadzili desant na USA, i wtedy wydawało się to w miarę realistycznym scenariuszem, potem co jakiś czas w mediach pojawiały się informacje o rozmieszczeniu Iskanderów tu i uwdzie które miały sparaliżować kraje NATO, % PKB na obronność robiły wrażenie, fjutin wydawał się genialnym strategiem, który ustawiał sobie zachodnich polityków, szczuł psami
Opowiem wam historię z wakacji, która spotkała mnie. przerzucając sobie chłopców na tinderze moją uwagę przykuł piosenkarz bodajże z one direction. Uznałam, że nie przegapie tej okazji, by dowiedzieć się na uj ktoś robi takie akcje, i zmuszę go do umówienia się ze mną tego samego dnia. No bo jaką wymówkę przegryw mógł wymyślić, skoro zaproponowałam mu seks bez zbędnej gadki przy piwie?
Po namowach zgodził się umówić ze mną na 19. Byłam też umówiona z koleżankami o 19 i uznałam, że połącze tę zenade z rozrywką.
O 19 niestety nikt się nie zjawiał, więc zrezygnowane chwilę postalysmy.
Podszedł do nas w międzyczasie przystojny facet i poprosił o ognia. Szybko mu go dałam, wciąż wypatrując mojego spoconego przegrywa.
Nie przyszedl. Wysłał mi jedynie wiadomość "szkoda, że przyszłaś z koleżankami, ale dzięki za ognia" XD
#logikaniebieskichpaskow
To w końcu przyszedł czy nie przyszedł?