@KwasneJablko identyczne na pewno nie, bo wszystko sam układam ręcznie na kopertach od zegarkow, ale ja też widziałem takie rzeczy jako spinki we Wrocławiu w cenach od 70-110zł.
U mnie będzie dużo taniej. No i same mechanizmy też będą ;)
@parhelia: ja bym proponował zwyczajnie celować w aukcje na allegro złomu zegarmistrzowskiego - można czasem (pilnując aukcji i czasem wydając trochę więcej niż się początkowo zakładało) dorwać naprawdę fajne rzeczy - a już w takim złomie będzie na pewno parę różnorakich rzeczy pokroju mechanizmów, trybików, kopert itp.
Ja od ponad miesiąca skupuję różnorakie aukcje, zbieram, segreguje, szlifuje stare elementy i z tego sobie tworzę.
@crackhack te konkretne robię głównie ze złomu zegarmistrzowskiego który wcześniej sobie przygotowuje odpowiednio. Później osądzam wszystko albo na odpowiednim wisiorze, albo na kopercie starego zegarka, dodatkowo jeszcze obrabiam po swojemu żeby świeciło, zalewam żywicą, odpowietrzam, wykańczam i gotowe :)
#rozkminkrzaka #tworczoscwlasna i trochę #chwalesie
źródło: comment_W298PQXRRHeTMl4iCN9wS2Ld0WImBaLL.jpg
PobierzU mnie będzie dużo taniej. No i same mechanizmy też będą ;)
Ja od ponad miesiąca skupuję różnorakie aukcje, zbieram, segreguje, szlifuje stare elementy i z tego sobie tworzę.
Poza allegro raczej ciężko coś dorwać,
Komentarz usunięty przez autora