Aktywne Wpisy

sqrvol +6
Nie boicie sie o swoje długoterminowe inwestycje na GPW z powodu przyszłych rządów populistów i to do czego mogą doprowadzić w ciągu 20-30 lat?
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda
Ja się trochę zaczynam cykać i chyba ograniczę gpw do spółek które rozwijają się poza Polską.
#gielda

Nighthuntero +43
Co w końcu tym gejowym miesiącem, jest, nie ma? Wygląda na to, że moda na lgbt się skończyła
#programista15k #pracait #korposwiat
#programista15k #pracait #korposwiat
źródło: image
Pobierz

#rozkminkrzaka #tworczoscwlasna i trochę #chwalesie
źródło: comment_W298PQXRRHeTMl4iCN9wS2Ld0WImBaLL.jpg
PobierzTam będzie praktycznie wszystko co robię (jeśli uda mi się nadrobić zdjęcia) a w przypadku tych rzeczy ze zdjęcia - pozostawię kupującemu wybór czy chce wisiorek czy brelok
Takich wisiorków/breloków z mechanizmami zatopionymi będzie ponad 40 + breloki z samych zegarkowych mechanizmów conajmniej drugie tyle, także dla każdego starczy
Najprostsze mechanizmy i wisiorki breloki z zalanymi mechanizmami ok 20zł. Te bardziej skomplikowane i świecące od 30-50.
Oczywiście dla wykopków będą dodatkowe zniżki/gratisy tak jak zawsze u mnie.
Teraz walczę nad świeceniem, bo nadal to jest "tylko" dodatek który widać raz na jakiś czas przy normalnym użytkowaniu
źródło: comment_eAfpRnYnhklExgpEQFepauxjIzdTvRZk.jpg
Pobierz