Aktywne Wpisy

AaAnAh +247
Jechałem kiedyś samochodem z takim gościem, który myślał, że czym później zatankuje auto na stacji, tym dalej później dojedzie (miał przy sobie 20zł) Minęliśmy kilka stacji, a on przy każdej mówił, że na kolejnej zatankuje. Aż w końcu zabrakło paliwa i pchaliśmy jego gruza na najbliższą stację xd W ogóle nie rozumiał, jak mu tłumaczyliśmy, że to obojętne, czy zatankuje teraz, czy za 10km, bo w baku będzie tyle samo paliwa. Kranik

Hannnah +500

Sam nie mam dzieci, za to widze po znajomych ze ogarniaja zycie.
co do kasy to bedac w malzenstwie bys wiecej wydawal niz w postaci aliemntow , swiat otwarty , robisz co chcesz.
@KrowkaAtomowka: o, i to jest prawdziwa twarz polskich mężczyzn, ale wygodnie wam p-------ć, jakie to baby źle, po podobno was
ale to ty dzwonisz do nich, raz o 23 , innym razem o 8
to że cię zbywają nie oznacza że dzieci im są niepotrzebne, tylko że ty im jesteś niepotrzebny
[Edit] w życiu bym nie cofnął czasu
@sigmaboy999: ja z moim synkiem byłem w górach jak miał 1 roczek, w te wakacje znów planuję się wybrać w góry :-)
Egozim Egozim.
Co co mają dzieci mogą mieć nadzieje że w razie draki dziecko im przyjdzie z pomoca jak poproszą ci co nie mają nie mogą mieć takiej nadzieji.