Aktywne Wpisy
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie rozumiem ludzi, którzy w młodym wieku 18-24 lata decydują się na dziecko. Z osób, które znam i które w tym wieku zdecydowały się na dziecko to:
- większość tych osób pochodzi z patologii
- wpadki
- mieszkają z rodzicami
Już pomijam to, że ci ludzie nie korzystają z życia. Ci ludzie pochodzą z rodzin, gdzie w większości rodzicie nigdzie ich nie zabierali, mieli po x dzieci i ledwo
Nie rozumiem ludzi, którzy w młodym wieku 18-24 lata decydują się na dziecko. Z osób, które znam i które w tym wieku zdecydowały się na dziecko to:
- większość tych osób pochodzi z patologii
- wpadki
- mieszkają z rodzicami
Już pomijam to, że ci ludzie nie korzystają z życia. Ci ludzie pochodzą z rodzin, gdzie w większości rodzicie nigdzie ich nie zabierali, mieli po x dzieci i ledwo
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Niestety USG wykazało zmiany na wątrobie i w nadnerczu. Czekam na przyjęcie na oddział bo miejsc nie ma, w celu dalszej diagnostyki pod kątem #rak #nowotwory
Mirki i Mirabelki - badajcie się regularnie i nie odkładajcie wizyty u lekarza. Może gdybym co pół roku robił morfologię i szybciej poszedł z pierwszymi objawami do internisty, to może byłbym 2-3 miesiące do przodu.
Post trochę atencyjny, ale chciałem się wygadać. Kto chce niech zostawili plusa, kto nie niech nie hejtuje.
Komentarz usunięty przez autora
@sarmatawkapciach: Spokojnie, jeszcze poleżysz trochę. W polskich szpitalach to nie jest takie hop-siup, chyba że rzeczywiście będziesz miał raka, bo podobno pakiet onkologiczny rzeczywiście robi robotę.
@aks_762wczoraj ;-) wcześniej miałem raz, kilka lat temu, ale nic nie było i w ogóle o tym zapomniałem. Generalnie rzadko chodziłem po lekarzach, bo największą dolegliwością po przejściu chorób dziecięcych była najwyżej angina.
@stats 32lvl
@dubmood morfologia i mocz od góry do dołu to podstawa, żeby cokołowej szyjąc dalej, czy
A jeśli byś się o czymś dowiedział, to nie jesteś chory, tylko na drodze zdrowienia.
Myślenie i nasze nastawienie w takich kwestiach jest ważne.