Wpis z mikrobloga

Ale sobie zepsuliscie rynek panowie, za ta chec dotkniecie reki byle jakiej kobiety, wlozenia w byle co, teraz takie potworki jak @julianna_cebulanna uwazaja sie za 8/10 w makijazu, gdzie tak naprawde sa maks 3/10.
Tutaj wpis w ktorym ta kartoflana ksiezniczka wykazuje kompletny brak empatii i zdolnosci do spojrzenia na sprawy z innej perspektywy. Spojrzcie na jej avatar i zrozumcie ze wiekszosc tych karynek ktore tutaj sie wypowiadaja i wymadrzaja tak wlasnie wygladaja. Serio chce im sie przypodobac kiedy wrzucaja jakis byle gownowpis i dostaja za niego setki plusow?
https://www.wykop.pl/wpis/36498639/takie-mnie-naszly-refleksje-po-obejrzeniu-po-jedny/

#przegryw #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tfwnogf #tinder
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TomekABC123: Wzięliście zarzutkę panowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znajome w okolicach 4-6/10(gdzie autorce dałbym z 3-4/10) nie dostawały nawet 1/5 atencji opisanej w tym wpisie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TomekABC123: j---e mnie to, po prostu zachowuj sie jak alfa i traktuj dziewczyny jak szmaty, bo inni daja komplementy za ciebie. Wczoraj widzialem kolesia powyzej 2 metrow, ale kozak, laska 1,60 conajmniej i skakala do niego w-------a to ten p--------ł jej w tylek i potem w autobusie chciala usiasc naprzeciwko niego to on tylko na nia spojrzal i usiadla obok niego. True story. Tak to jest jak sie ma 2
  • Odpowiedz
@TomekABC123: masz racje! Napisalem jej komentarz odpowiedni i ocenilem na 6,5 z tapeta, tylko ze nie sprawdzilem avataru ze to gruba locha! W tym wypadku z tapeta 4,5 a bez 3/10. Otworzcie oczy spermiarze! Mysle ze to bait!
  • Odpowiedz
@azertyazerty: niestety to nie bait, poznałem wiele dziewczyn i każda ma takie same ego. Więc, nie rozumiem za c---a po co strzelać do tych brzydkich. Zwłaszcza że te ładne często są normalne i można porozmawiać,a z brzydkimi ani do tańca ani do różanca, najlepiej jakby je wysłać wszystkie na wyspę kotów tylko kotom potem współczuć, ale predzej czy później koty by ich z------y swoimi pazurkami miau xD
  • Odpowiedz