Aktywne Wpisy
erebeuzet +55
Rozowa robi dzis imprezę urodzinową dla kolezanek. Ja ide z dziecmi w #!$%@? na noc. Jako alkoholikowi po odstawieniu widok ten spowodował u mnie mdłości.
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
Jaki macie stosunek do autostopowiczów?
Pytam, bo jestem osobą, która zawsze, jak widzi ludzi, machających na autostopa, to zawsze zabieram. Mam nawet praktykę, że jak minę autostopowicza, to specjalnie zawracam i zapraszam do auta. Nie wiem, lubię to robić, nigdy nie oceniam ludzi, jak książkę po okładce, po prostu zatrzymuję się i zabieram, bo wiem, że ja mógłbym być w takiej samej sytuacji, gdzie autobus mógł uciec, spóźnić się, albo po prostu
Pytam, bo jestem osobą, która zawsze, jak widzi ludzi, machających na autostopa, to zawsze zabieram. Mam nawet praktykę, że jak minę autostopowicza, to specjalnie zawracam i zapraszam do auta. Nie wiem, lubię to robić, nigdy nie oceniam ludzi, jak książkę po okładce, po prostu zatrzymuję się i zabieram, bo wiem, że ja mógłbym być w takiej samej sytuacji, gdzie autobus mógł uciec, spóźnić się, albo po prostu
Zła, bo zakazy ogólnie są złe. Policja powinna pilnować marszu a osobników za zakazanymi hasłami i symbolami wyłapywać i do Sztumu (a organizatorzy powinni w tym pomagać, ale to inna para kaloszy).
Głupia bo wyszła z HGW małostkowość, kończy kadencję, raczej o żadne stanowisko nie będzie się ubiegać i najpewniej na koniec postanowiła dopiec narodowcom. W taki sposób to my narodu nie posklejamy.
#neuropa #marszniepodleglosci #4konserwy #polityka
@Lipathor: Raczej dopiec PiSowi. Od lat PiS nie jest związany z Marszem i od lat ciągle im się obrywa za wszystko. Kolejny spektakl wojenki polsko-polskiej.
@Ranage: to też nie problem obywateli. Płacą podatki, politycy mają psi obowiązek zapewnić, żeby służby działały jak należy.
@Lipathor: dobry chochoł
@Lipathor: Tylko jak to ma zrobić, skoro, co udowodniły wielokrotnie filmy z poprzednich marszy, straż marszu współpracuje z bandytami do zadym kiedy jest na to polityczne zapotrzebowanie ? Kryja się w zajemnie, zamiast odseparowywać zadymiarzy narodowych od reszty uczestników.
@Lipathor: od roku prokuratura nie postawią żadnych zarzutów uczestnikom marszu. Mimo obszernej dokumentacji z hasłami które tam byly
Chyba tylko obywatele rp dostali zarzuty.
Komentarz usunięty przez autora