Wpis z mikrobloga

Jest opcja aby przedłużyć umowę z Ja+ na PlushABO? zostały mi 4 miesiące umowy i mógłbym przedłużyć już teraz na inną umowę w Ja+ ale jednak Plush bardziej mi się opłaca patrząc sie na to ile muszę płacić za to co dostaje. Niestety wszystkie moje próby zrobienia tego przez stronę nie przynoszą skutków ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#plush
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Hasteor z punktu widzenia operatora to zupełnie inna oferta. Nie ma możliwości. Trzeba trochę na około to zrobić. Robisz przeniesienie numeru na kartę do innego operatora i wracasz już na Plush ABO.
  • Odpowiedz
Witaj. Jeśli chcesz skorzystać z oferty Plush ABO z dotychczasowym numerem, najpierw należy złożyć rezygnację z abonamentu w Plusie (możesz to zrobić w dowolnym momencie, pamiętaj jednak, aby w zgłoszeniu uwzględnić, by rozwiązanie umowy nastąpiło wraz z końcem promocji). Następnie, jeszcze przed dezaktywacją numeru, należy wysłać SMS-a o treści: PRZENIES na nr 80107. Wtedy znajdziesz się w ofercie Plus na Kartę. Potem najlepiej będzie, jeśli napiszesz do mnie wiadomość prywatną, abym mógł
  • Odpowiedz